Valopallot eli Orbit

Orbeiksi kutsutut kameran objektiivin synnyttävät valoilmiöt ovat yksi uushenkisyyden populaari ilmaus. Valokuvissa näkyviä valoheijastuksia kutsutaan orbeiksi ja enkelipalloiksi. Niitä pidetään henkisen maailman ilmauksina ja myönteisinä asioina. 

Arkkienkeleiden värit/ilmestymiset valopalloina kuviin:
Azrael (kuoleman ja syntymän enkeli) on hohtavan musta

Butyalil (huolehtii kosmisesta voimasta Maan ympärillä) on valkoinen, kammioita pallon sisällä

Fhelyai (eläimet) on kullanhohtoinen, ympärillä kehä

Gabriel on puhtaan valkoinen, pallon sisällä samankeskeisiä kehiä

Gersisa (voimalinjat) on harmaa ovaali

Jofiel on haalean keltainen

Metatron on syvänkultainen, vivahteita oranssista ja punaisesta

Mikael on syvänsininen

Purlimiek (luonto) on vaaleanvihreän valkoinen

Rafael on smaragdinvihreä

Rokiel (yhteys äiti maahan) on musta

Samuel on vaaleanpunainen

Sandalfon (maatähti) on mustavalkoinen

Uriel on syvänkeltainen, tai ruskea, voi olla koholla olevia kammioita

Zadkiel on violetti

Yksisarviset: mitä lähempänä se on ihmistä, sitä suurempi ja läpikuultavampi pallo on. Kaukana olevat ovat kirkkaita valopisteitä. Yksisarvisen tunnistaa valkoisesta kiemurtelevasta kuviosta sen sisällä.

Luonnonhenget: Keijut on pieniä valkoisia kipunoita, esiintyy kimppuina. Haltiat ja tontut ovat hyvin pieniä valopisteitä.

Eniten on henkiä kantavia enkelipalloja. Ne ovat valoon siirtyneiden henkiä jotka vierailevat maan päällä ja niitä kuljettaa enkeli mukanaan. Ne näyttävät valkoisilta, niillä on selkeä rajaviiva (tai ulkokehä) mukana olevan hengen kasvot saattavat näkyä pallon sisällä. Tai sitten niissä on tummempi piste valkoisen renkaan keskellä. Saattaa myös näkyä sinisen savyjä.

Suojelusenkelit ovat maidonvalkoisia je selkeitä, mutta pieniä ja himmeitä. Mitä enemmän ihminen tarvitsee apua, stä lähempänä ja sitä suurempi pallo on.

Rakkauden enkelit ovat hehkeän valkoisia, niiden pallot ovat kaikkein kirkkaimpia. Kun ne liikkuvat, niiden pyrstön voi nähdä. Joskus ne näkyvät vain valojuovina. Viivat saattaa myös sulautua yhteen ja muodostaa kuvioita esim. kukkia.

Muodot

Pyöreä: tarkkailee tilannetta

Puolipallo: lähettää aktiivisesti energiaa

Kuusikulmio: täysin toiminnassa

Pitkulainen: liikkuu nopeasti

Kartio/sitruunamainen: ottaa energiaa auringolta tai arkkienkeliltä

Tärkeintä on tarkkailla palloja enemmän sydämellä kuin järjellä. Jos rentoutuu ja hengittää pari kertaa syvään ja sitten rauhassa katselee palloa, saattaa saada kuvasta myös viestin tai energiaa <3 

Lisätietoa valopalloista löytyy Valonpolku-sivustolta: http://www.valonpolku.com/enkelipallot-orbit/


Tässä kuva serkkuni lapsen ristiäisistä 16.2.2014 klo 15.30
Tässä kuvia kotoani enkelikorttien katselun aikana 11.10.2013 klo 22.15


Tässä kuvat Sipoon Kirkosta 08.05.2013 klo 23.15
Tässä kuva tätini mökin rannasta 16.08.2013 klo 19.45

19 kommenttia:

 1. hei, kuvaani ilmestyi pitkä kultainen valo, voiko sinulle lähettää sähköpostilla tämän kuvan, jos osaisit katsoa mikä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai voit lähettää minulle kuvan <3 Sähköpostiosoitteeni on: sweetpinkdesign@gmail.com

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Hei, mulle tuli oransseja palloja kun kuvasin akvaariota. Voiko lähettää niin voisit katsoa mitä ne on?

   Poista
  4. Oranssi on Metatronin väri.

   Poista
 2. Hyvä kirjoitus! Kaikkihan pallot kuvissa ei oo orbeja. Jotkut johtuvat kameran viasta. Jos kuvan pallon sisällä ei ole mitään kuviota, vaan on tasaisen värinen, pallo johtuu kamerasta. Jos siellä on pienintäkään kuviota, se on orbi. Tuli vain mieleen :-)

  VastaaPoista
 3. Miten ihmeessä nämä arkkienkelit liittyvät kameran objektiivin synnyttämiin valoheijastuksiin?

  VastaaPoista
 4. sitä minäkin olen ihmetellyt...maailmassa on valtavasti ihmeitä, asioita joita ei pysty selittämään, ne vaan aistii ja/tai tuntee herkkinä henkäyksinä jotka (oivallukset)katoavaat rationaalisen mielen vaikutuksesta. Mutta siis, kaikki mitä ihminen kokee ja tuntee, on jollain taajuudella tottta.
  Helena Königsbäck

  VastaaPoista
 5. Hei! Olin tänään lapseni kanssa yksin kotona, ja kun otin hänelle lusikkaa tiskipöydältä kääntyessäni ohitseni meni noin polven korkuudelta tennispallon kokoinen valopallo eteiseen päin. Näin sen aivan selkeästi (minulle on ennenkin tapahtunut kaikkea ja olen nähnyt kaikenlaista mutta en mitään näin selkeää ole vielä kokenut.), ja mietin että voiko orbin nähdä ihan paljaalla silmällä vai näkyykö ne vain kuvissa?

  VastaaPoista
 6. Otin eilen monta kuvaa ihanasta auringonlaskusta ja jokaisessa on oranssi/punainen iso pallo,puolipallo.Onkohan tämä nyt Arkkienkeli Metatron? Voinko laittaa luvan sinulle s-postilla jos kurkkaisit ?.

  VastaaPoista
 7. KUN OLIN VAIHTANUT UUDET PUHTAAT VUODEVAATTEET OTIN NIISTÄ KUVAN LÄHETTÄÄKSENI SEN MUN TYTTÖYSTÄVÄLLENI.HETI KUVAN OTON JÄLKEEN KUVAANTULI HARMAHTAVA PALLO. SE OLI MUN TYYNYN EDESSÄ.SITTEN LÄHDIN KATSOMAAN TYTTÖYSTÄVÄNI HEVOSTA N. 4KM PÄÄHÄN JOSTA PALASIN KOTIIN.HUOMASIN SIINÄ VAIHEESSA KELLONI JÄTÄTTÄNEEN 15 MINUUTTIA KELLO ON EHJÄ.OTIN VIELÄ ILLALLA YHDEN KUVAN ENNEN KUIN LAUKAISIN KAMERAN SE MENI KAMERAN EDITSE

  VastaaPoista
 8. "Enkelipallot" johtuvat kameran objektiivin synnyttämistä valoheijastuksista TAI sitten pölystä, joka leijailee ja sopivasti heijastaa valoa kuvaa otettaessa. En voi käsittää, että jotkut ihan tosissaan noihin "enkelipalloihin" uskoo. Siis wtf! Kokeilkaapa vaikka kuvata pimeässä kännykän valossa ja sitten puistella vähän villapaidan hihaa: Mitä tapahtuukaan? No mutta kappas! Oikea "enkelipallojen" armeija ilmestyy kameran kuvaruudulle! Siis todellisuudessa pienenpieniä pölyhiukkasia. Sallikaa mun kaikki kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä näkyy ihan ulkonakin eri ilmoilla eri valaistuksissa jopa pimeällä kameralla kuvattuna.

   Poista
 9. http://www.tiede.fi/keskustelu/56468/ketju/enkelipallot

  VastaaPoista
 10. Minä näen orbeja, vähän joka paikassa omilla silmillä... voiko orbeja nähdä aurinkolasien läpi? Minä näin? Yleensä ne on (tämän blogin mukaan) yksisarvisia ja keijuja ja maahisia ja niitä, myös butyalil. Olisiko niitä mahdollista nähdä vaikka yksin/kaverin kanssa jossain metsässä? Että näkee ne ihan muodossa, ei palloina?

  VastaaPoista
 11. Hei :-) Mulla olisi yksi kuva jonka otin eilen ja haluisin kysyä mielipidettä siitä :-) Voisinko laittaa sen sähköpostia pitkin? :-)

  VastaaPoista
 12. Mitähän pallot tarkoittaa videokuvassa? Liikkuvat vikkelään ja näkyvät videota kuvatessa..

  VastaaPoista
 13. Kyllä ne orbit on totta😂usko epäilijä

  VastaaPoista