Tulkinnat

Sisäinen soturi, Astrologi Seppo Tanhuan tulkinta:
(https://www.astro.fi/horoskooppi/sisainen-soturi)

Sisäinen Soturi: Soturi kuvaa suurta haastetta, joka sinun on voitettava toteuttaaksesi omaa elämäntarkoitustasi toisten miellyttämisen sijasta. Tulkinta opastaa näkemään kuinka arvokasta on kuunnella oman sydämensä ääntä ja kuinka todellisen onnen voi saavuttaa vain olemalla rehellinen itselleen.


Sisäinen Soturi, Heidi 

"Johdanto

Seuraaville sivuille olen koonnut tulkinnat karttasi merkittävimmistä aspekteista eli planeettojen
välisistä kulmista.


1. Ensimmäinen osa tarkastelee lyhyesti, mitä aspektia kartaltasi löytyy eniten.


2. Sitten voit lukea, mitä aspektikuvioita kartallasi on ja niissä mukana olevien aspektien tulkinnat.


3. Lopuksi kaikki karttasi aspektit sen mukaan, mikä on herkin vastaanottava tekijä. Tästä syystä osa aspekteista esiintyy tulkinnassa kahteen kertaan. Jos sama aspekti on useammassa kuviossa, näkyy tekstikin yhtä monta kertaa.
Jokaisen uuden otsikon alkupuolen tulkinnat ovat merkitykseltään voimakkaampia, vaikka mitään ehdotonta tärkeysjärjestystä ei olekaan löydettävissä. Eri aikoina nousevat esille erilaiset haasteet ja valmiudet, ja vain sinä itse voit päättää mikä iskee ytimeen tällä hetkellä; vuoden kuluttua esillä ovat ehkä aivan toisenlaiset asiat. 


Nämä tulkinnat perustuvat hermeettisen filosofian mukaiseen jälleensyntymisoppiin. Sen mukaan
kaikki meidän tekomme ja päätöksemme kantavat hedelmää tai vaativat korjaamista tämän elämän lisäksi myös tulevien elämien aikana. Niinpä sinä saat tässä elämässä nauttia edellisten elämiesi aikana hankkimistasi valmiuksista ja vastata tekemistäsi inhimillisistä erehdyksistä. Karma ei koskaan tarkoita, että sinun pitäisi kärsiä jotain rangaistusta edellisten elämiesi pahoista teoista. Negatiivinen karma syntyy vain sellaisessa tilanteessa, jossa vaadit itseltäsi enemmän kuin mihin voimasi riittävät. Elämä voi tuntua toivottomalta tai vaikealta myös sellaisessa tilanteessa, jossa jätät aiemmin hankkimasi valmiudet käyttämättä.
Edellisten elämien merkittävimmät piirteet ovat aina löydettävissä myös lapsuudestasi, sillä olet
valinnut vanhempasi vastaamaan niin hyviä kuin kehitettäviäkin puolia itsessäsi. Aikuisena sinun on pystyttävä voittamaan monia lapsuudessa omaksumiasi malleja, jotka eivät enää kerta kaikkiaan toimi jokapäiväisessä elämässä. Kartan akselit (Nousumerkki ja Keskitaivas, Deskendentti ja keskiyö liikkuvat kuutakin nopeammin ja niinpä niiden voidaan sanoa edustavan sielun neljää hyvin erilaista ilmentymää. Kuu voi siis sijaintinsa mukaisesti vaikuttaa eli tehdä aspektia vain syntymäkarttasi akseleille. Aurinko voi siten vaikuttaa eli tehdä aspektia Kuulle ja Akseleille jne.
Käsittelen seuraavaksi kaikki syntymäkartalle muodostuvat aspektit siten, että järjestys määräytyy vastaanottavan planeetan tai tekijän herkkyyden mukaan. Aspektitaulukosta löydät vastaanottavan planeetan kolmannesta pystyrivistä ja aspektia tekevän planeetan ensimmäisestä pystyrivistä. Aspektin symboli on tietysti niiden välissä. 


Toivottavasti tämä laatimani selvitys karttasi aspekteista antaa sinulle eväitä itsesi ymmärtämiseen, vaikka teksti varmasti tuntuu alussa hiukan vaikeaselkoiselta. Parin lukemisen jälkeen on moni asia jo paljon selvempi.
"

Neptunus yhtymä Mars:

Kaikkeen tekemiseesi liittyvä arvaamattomuus ja hajamielisyys eivät missään nimessä ole
negatiivisia luonteenpiirteitä, vaan ainoastaan selvä merkki siitä kosmisesta latauksesta, jota kannat tämän aspektin myötä mukanasi. Sinun tehtäväsi on toteuttaa käytännössä sellaisia asioita, joita muut pitävät vähintään typerinä elleivät jopa oireina mielenvikaisuudesta. Voit kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä sinun joskus älyttömiltä tuntuvissa ratkaisuissa on paljon enemmän ideaa kuin kukaan voisi kuvitella. Maailmassa ja maapallolla tapahtuva uudistuminen ei toteudu ainoastaan maanjäristyksinä, nälänhätänä tai raivokkaina sotina. Muutokset ottavat paikkansa kaikkien ihmisten
jokapäiväisessä elämässä monilla eri tavoilla. Sinä luot tätä muutosta toimimalla mahdollisimman
intuitiivisesti ja vahvasti alitajuntaasi luottaen, vaikka muut eivät siinä mitään järkeä voisikaan nähdä. Älä heistä välitä, sillä he eivät voi kyetä samaan kuin sinä "•usvassa kulkija"•. Sinulla ei ole mitään syytä yrittää muuttaa tapaasi toimia ja aloittaa asioita, sillä juuri tämän intuitiosi voimalla tulet pääsemään elämässäsi vaikka kuinka pitkälle. Opettele rauhassa ja kärsivällisesti kuuntelemaan muiden voivottelua ja vastarintaa tekemiäsi ratkaisuja kohtaan, antamatta heidän silti vaikuttaa päätöksiisi.


Tästä ensimmäisestä osiosta täytyy todella sanoa, että olen saanut tämän läheisten ja tuntemattomienkin ihmisten epäilykset "hulluista maailmanparannus" ideoista liiankin usein kokea, mutta onneksi en ole lannistunut heidän kommenteistaan enkä aio tehdä sitä jatkossakaan! :) Uskon vahvasti, että yksikin, pieni ihminen voi teoillaan muuttaa maailmaa!

 Uranus yhtymä Saturnus:

On aikoja, jolloin hyvinkin radikaaleilla ja vanhoja rajoja rikkovilla ideoilla on aivan käsittämätön
menestys matkassaan. Sinä olet tällaisia uudistuksia toteuttavan ikäryhmän edustaja ja siksi sinulla on muita paremmat mahdollisuudet kääntää yleinen hämminki voitoksesi. Ainakaan
yksitoikkoisuudesta ei pitäisi olla vaivaa tämän elämän aikana, sillä olethan luomassa kokonaan
uusia rakenteita sosiaaliselle ympäristöllesi. Mallia ei voi ottaa mistään ja kaikki ratkaisut on
uskallettava tehdä yksin, vaikka ne koskettavat niin monia ihmisiä lähelläsi. Teitä ei ole kovin isoa porukkaa tässä projektissa, mutta elämän aallokossa tulette väkisin törmäämään toisiinne. Ensin koulumaailmassa ja lopulta myös muussa elämässä, jolloin voitte vaihtaa kuulumisia ja jakaa hankkimanne tiedon keskenänne. Näin jaksat paremmin jatkaa omaa menestyksellistä urakkaasi muutosten rakentajana.


Neptunus yhtymä Uranus:


Sinun ikäryhmäsi toteuttaa intuitioon ja mediaalisuuteen perustuvaa kosmista vallankumousta
maapallolla oman elämänsä välityksellä mukanaoloaan lainkaan tiedostamatta. Kuulut uuden tiedon nimettömiin välittäjiin ja siksi sinulla saattaa olla hallussasi moniakin mediaalisia kykyjä. Jaat kauttasi välittyvää tietoa kosmisen ohjauksen alaisuudessa voimatta itse juurikaan vaikuttaa
tapahtumien kulkuun. Voit edesauttaa kehitystä ainoastaan hyväksymällä kiitollisuudella ihmisille
näkymättömän roolisi ja kehittämällä ymmärrystäsi selittämättömien muutosten ohjatessa elämääsi.


Totta!

Saturnus yhtymä Deskendentti:

Alitajuinen pelkosi kohdistuu sääntöjen asettamiseen omassa elämässäsi silloin kun sinulle läheinen ihminen on paikalla. Siksi etsit itsellesi puolisoa, joka asettaisi sinulle rajat, joiden mukaan olisi turvallista elää. Ainakin elämän alkuvaiheessa ammut rutkasti yli etsinnöissäsi ja tuloksena on enemmän tai vähemmän tyrannimaisesti käyttäytyvä ehdokas, joka tietää tismalleen mitä sinä voit tehdä ja mitä et. Varsin nopeasti koppisi alkaa käydä ahtaaksi ja lähdet parhaassa tapauksessa raamit kaulassa väljemmille vesille. Tragedia kuitenkin toistuu kunnes olet riittävän rohkea asettamaan omat rajasi jo parisuhteen alkuvaiheessa ennen kuin puolisosi oppii aiemmin käyttämiisi vääristyneisiin käyttäytymismalleihin. Ellei ole alistujaa ei voi olla myöskään tyrannia.


Tämä ylläoleva osia kuvaa, paremmin kuin hyvin, varsinkin nuoruuden aikaisia parisuhteitani. Onneksi nyt olen löytänyt itsevarmuuteni ja voimani! Kukaan mies ei todellakaan tule enää koskaan alistamaan tai kontrolloimaan minua!

LEIJA:

Leija muodostuu kultaisesta kolmiosta ja pikkukolmiosta, joiden kärkiplaneettoja yhdistää oppositio.
Tämä on jo erittäin harvinainen löytö astrologisella kartalla, joten lienee syytä suhtautua tähän
asiaan suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella. Symbolisesti kartaltasi löytyy "siivet", joilla voit leijailla aivan omiin korkeuksiisi niin elämisen laadussa kuin haasteellisuudessakin. Näin suuret valmiudet aiheuttavat valtavaa painetta sisälläsi ellet uskalla elää täysillä. Kaikki sellaiset asiat, joista nautit ja olet aidosti kiinnostunut tulevat aina onnistumaan yli odotustesi, kunhan uskallat toteuttaa ne täysin omalla tavallasi ja omalla aikataulullasi. Jos annat kenenkään muun tarttua leijasi naruihin niin tuho on varma ja totaalinen sillä kertaa. Sinulla on kuitenkin aina uusi leija odottamassa sopivaa tuulenvirettä niin kauan kun elämässäsi riittää vuosia. Moni leijan omistaja myy valmiutensa muiden käyttöön ja kokee siksi elämänsä vähintään tylsäksi ja ikäväksi ellei suorastaan ahdistavaksi. Leijaa koossapitävään oppositioon kannattaa kiinnittää huomiota, koska se on tämän kuvion ainoa haasteellinen aspekti. Kun pystyt tämän opposition hoitelemaan kotiin niin leija onkin jo paljon valmiimpi lentämään. Seuraavat tulkinnat ovat leijasi eri osatekijöistä syntyviä. Luo niistä oma kokonaisvaltainen kuva ja pistä sen mukaisesti uusi vaihde päälle elämässäsi ellei se vielä tähän mennessä ole ollut "pykälässä".


LEIJA: KULTAINEN KOLMIO

Kartallesi rakentuva tasasivuinen kolmio on yksi toivotuimmista kuvioista astrologisella kartalla, sillä se kertoo kolmesta tai useammasta keskenään suuressa harmoniassa olevasta planeetasta, joiden valmiudet yhdistämällä muutat kullaksi kaiken mihin satut koskemaan. Omistushalu on yksi pahimmista vihollisistasi etenkin ihmissuhteiden alueella, sillä tämä kuvio takaa täyden oikeuden säilyttää riippumattomuutesi kaikissa olosuhteissa. Koska et tarvitse muiden apua onnistuaksesi kaikessa mihin ryhdyt, tuntee sinuun ihastunut ihminen itsensä erittäin turvattomaksi ja pyrkii sikssitomaan sinun voimasi omalla avuttomuudellaan. Sinulle on naurettavan helppoa pitää toista ihmistä pystyssä ja sen lisäksi elää itsekin jopa siedettävää elämää. Sisällesi useiden elämien aikana kehittyneet valmiudet ja mahdollisuudet etsivät kuitenkin jatkuvasti kasvavalla paineella uusia ilmentymismuotoja eikä mikään saa sinua lopulta pidettyä aisoissa. Ennemmin tai myöhemmin saat sellaisen heureka elämyksen jostain asiasta ettei siinä yksi avo- tai avioliittokaan paljoa paina. Jos elämäsi siis maistuu puulta niin kysymyksessä ei ole mikään muu kuin tukahdutettu valmius
jatkuvaan etenemiseen ja menestymiseen elämässäsi. Seuraavat aspektitulkinnat valottavat tämän kultaisen kolmion eri olemuspuolia, joten ota niistä ajoissa onkeesi.


Pluto avautuva kolmio Kuu:

Alkemiallista muutosprosessia edustavana planeettana Pluto painottaa tässä planeettaparissa
rohkeutta seurata omia tunteita silloinkin kun menettämisen pelko pyrkii vetämään huomion muualle. Dramaattinen ja usein tuskallinen polku omien tunteittesi arvostamiseen muiden reaktioista välittämättä on edellisten elämien aikana tullut tallatuksi onnelliseen päätökseen. Niinpä sinulla onkin tässä elämässä tietoisella tasolla käytettävissäsi voimakkaiden tunteiden ja voimakkaiden reaktioiden ymmärtämisen lahja, joka auttaa sinua selviämään kriittisistä ja tulehtuneista tilanteista aina voittajana. Tiedät vaistomaisesti miten tuskallisissa elämän vaiheissa tulee toimia etkä anna muiden tunteiden vaikuttaa päätöksiisi. Hyvin usein tähän palkkiojaksoon sisältyy jonkinlainen parantamisen lahja tai muita paranormaaleja kykyjä. Psykologinen silmäsi saa monet ihmiset kääntymään puoleesi henkilökohtaisissa ongelmissaan. Uskalla toimia rohkeasti näillä sektoreilla, sillä ne ovat elämääsi voimakkaimmin eteenpäin vieviä asioita. Luottamalla tähän ihmisten käsittelykykyysi saat kaikki ovet aukeamaan menestyksesi tieltä ja saat helposti kaiken mitä haluat.


Aurinko sulkeutuva kolmio Kuu:

Alitajuisella tasolla olet kokenut vanhempiesi odotukset saumattomasti toisiaan tukeviksi eikä sinun ole tarvinnut miettiä käytöksesi sopivuutta erikseen isälle ja äidille. Näin olet oppinut jo lapsuudessa yhdistämään tietoiset tavoitteesi ja alitajuisen käytöksesi luonnollisella tavalla toisiaan palveleviksi. Tämä kaikkea elämääsi helpottava aito luonnollisuus on palkkio aiempien elämiesi aikana osoittamastasi nöyryydestä elämän käsittämättömien vaikeuksien ja takaiskujen edessä. Nyt saat nauttia tästä toimivuudesta ilman mitään vaatimuksia.


LEIJA: PIKKUKOLMIO:

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä samalla kun kaksi ulointa
planeettaa muodostavat kolmio-aspektin. Tällainen kuvio on annettu merkiksi siitä, että olet
edellisten elämiesi aikana selvinnyt useammastakin haasteellisesta tehtävästä kunnialla ja nyt on
sitten palkkionmaksun aika. Tässä kuvissa olevat planeetat toimivat kaikki harmoniassa keskenään ja antavat siten sinulle loistavat mahdollisuudet menestyä ja päästä hyvinkin pitkälle elämässäsi. Jotta kaikki ei tuntuisi liian helpolta niin sisällytän tähän pari varoituksen sanaa, ettet vain kävelisi onnesi ohitse. Usein tämän kuvion kanssa käy niin hassusti, että sitä käyttää pääosiltaan vain sovittelemiseen, jolloin oma palkkio-osuus jää kokonaan nauttimatta. Silloin ei olo maistu makealta vaikka kaikki näennäisesti meneekin ihan hyvin. Muista siis: Mitä puhtaammin uskallat käyttää tätä hallussasi olevaa harmoniaa omien unelmiesi toteuttamiseen, sitä paremmalta, rikkaammalta ja onnellisemmalta tämä elämä tulee maistumaan niin sinulle kuin kaikille läheisillesikin. 


Chiron yhtymä Nousumerkki:

Chiron askendentilla on yksi voimakkaimmista Chironin asemista. Parantamiseen, auttamiseen tai
opettamiseen liittyvä kutsumus saa sinut toteuttamaan Chironin edustamaa tietäjän roolia kaikessa elämässäsi. Sinulla on hallussasi ainutlaatuista ymmärrystä ja viisautta, joka ohjaa sinua
päivittäisissä valinnoissasi. Chironin asema tuo tullessaan itsetietoisuutta ja varmuutta joka antaa
tavallista paremmat edellytykset myös vastuunalaisten tai johtavien tehtävien hoitamiseen.
Alitajuinen kutsumuksesi parantaa tätä maailmaa saa sinut hakeutumaan sellaisiin tilanteisiin ja
tehtäviin, joiden kautta pystyt vaikuttamaan asioiden kehitykseen. Tällaisia vaikuttajia tarvitaan
kaikilla tasoilla aina korkeimmasta johdosta itse toteuttajiin (konkreettisiin tekijöihin). Kaikilla tasoilla työskentelevät Chiron-ihmiset toimivat tietämättään saumattomassa yhteistyössä keskenään ja näin nopeatkin muutokset toteutuvat kitkattomasti koko ihmiskunnan kannalta kriittisissä tilanteissa. Sinun tehtäväsi on luoda ymmärrystä tapahtumassa oleviin väistämättömiin muutoksiin ja auttaa kanssaihmisiäsi sopeutumaan tilanteeseen ja näkemään muutoksessa myös omat uudet mahdollisuutensa. Suurin ongelmasi tulee olemaan rohkeus rajata auttamisesi neuvontaan ja opastukseen tekemisen sijasta. Monet pyrkivät tarrautumaan sinuun vaatimalla jopa päivittäistä ohjausta omaan elämäänsä. Varo auttamasta liikoja, sillä voimiesi yliarvioiminen kostautuu useimmiten sairauksien muodossa.


Aurinko sulkeutuva kolmio Nousumerkki:

Persoonallisuutesi on vahvassa, tietoisessa yhteydessä luovaan voimaasi ja siksi sinua pidetään
voimakkaana ja luotettavana ystävänä aina kun jollekin on tapahtumassa jotakin merkittävää. Osaat paneutua sinulle tärkeään asiaan sellaisella intohimolla, ettei kenenkään ole syytä asettua tiellesi. Tästä energisestä voimalatauksesta johtuen haluat olla jatkuvasti mukana luovassa prosessissa ja saat varmasti aikaan mielenkiintoisia ja luottamusta herättäviä tuloksia.


Merkurius yhtymä Keskitaivas:

Kaikenlainen tiedonvälittäminen kuuluu saumattomana osana sosiaalisen asemasi kehittymiseen.
Kirjoittaminen, puhuminen, opettaminen ja kaikenlainen konsultaatio toiminta ovat sinun vahvat
alueesi uraa ja ammattia miettiessäsi. Erilaisilla kommunikoinnin välineillä pystyt parhaiten
jakamaan kanssaihmisillesi valoisimman osan itsestäsi. Tehtäväsi on Merkuriuksen symboliikan
mukaisesti jakaa kosmista tietoa maan ihmisille, ymmärrettävällä tavalla. Tämän tehtävän
täyttäminen vaati sinulta herpaantumatonta kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin
henkilökohtaisessa elämässäsi. Tiedonvälittäjänä voi toimia vain sellainen ihminen, joka sopeuttaa perhe-elämänsä tehtäväänsä vastaavaksi.Saturnus oppositio Kuu:

Tunteet ja itsekuri ovat pääroolissa tämän planeettaparin etsiessä yhteistä säveltä sisimmässäsi.
Omien tunteiden ilmaiseminen ja eläminen ovat hyvin tärkeitä osatekijöitä sielun kehityksen
kannalta. Sinulla on aiempien elämiesi aikana ollut mahdollisuus luoda toimivat puitteet elämällesi. Niiltä osin kun et ole tässä tehtävässä onnistunut tulet kokemaan muiden asettamat vaatimukset hyvin ahdistavina ja raskaina tämän elämäsi aikana. Karmallinen tehtäväsi on oppia kunnioittamaan rajallisia voimavarojasi, jotka estävät luontaisen velvollisuudentuntosi toteuttamisen. Haluaisit kyllä ihan vilpittömästi ja jopa innostuneesti viedä joitakin asioita eteenpäin, mutta voimasi eivät kerta kaikkiaan riitä. Jos yrität suomalaisella sisulla, tervalla ja saunalla piiskata itsesi ylivoimaisiin suorituksiin nousevat esteet eteesi sairauksien tai tapaturmien muodossa. Yksi sääntö on ylitse muiden tässä elämässä. "•Kuuntele kehosi viestejä ja lepää aina kun tunnet että voimasi ovat ehtymässä"•. Tätä sääntöä kunnioittamalla saat elämässäsi aikaan kymmenen kertaa enemmän kun väkisin punnertamalla.


Tämä seuraava osia toden totta pitää paikkansa!

Auringolle tulevat aspektit / alitajuiset käyttäytymismallit:

Auringolle tulevat aspektit edustavat henkisen luovuutemme mahdollisuuksia ja haasteita. Näistä
tulkinnoista välittyy aina myös isän tai jonkun isää vastaavan auktoriteetin vaikutus lapsuuden
aikana. Kartaltasi löytyvät seuraavat aspektit Auringolle. Lue ne huolella ja ajatuksella useampaan kertaan. Voimakkaimmat ja dynaamisimmat aspektit saattavat ensimmäisellä lukukerralla vaikuttaa negatiivisilta, mutta poikkeuksetta jokaiseen haasteelliseen aspektiin sisältyy henkisen oivaltamisen mahdollisuus ja sitä kautta erittäin positiivinen energia.


Mars sulkeutuva sekstiili Aurinko:

Tässä planeettaparissa on kysymys kahden energiamallin yhdistymisestä milloin milläkin tavalla.
Energiaa on paljon ja se tulee osata kohdistaa oikealla tavalla, ettei tule turhia hankaluuksia.
Homma pelaa ja kone kulkee tai ainakin pitäisi tämän kuvion myötä, sillä sinut on varustettu kyvyllä keskittyä oikeisiin asioihin oikeaan aikaan. Ellei näin käy niin kannattaa pikaisesti hoidella pois kartaltasi löytyviä haasteita, sillä väylä on auki vaikka minne kunhan vain nostat jalkasi jarrulta. Innostuksesi asiaan kuin asiaan riittää sinulle osoitukseksi siitä että pystyt hallitsemaan homman myös käytännössä ilman mitään tuskaa.


Venukselle tulevat aspektit / oman arvomaailman toteuttaminen:

Venus rinnastetaan usein rakkauselämään ja kumppanuuteen, mutta nämä tekijät ovat aina vain
seurausta siitä, miten pystyt toteuttamaan omaa arvomaailmaasi tässä elämässä. Jos kunnioitat
sisäistä arvomaailmaasi ja uskallat rakastaa itseäsi riittävästi, tulevat myös rakkauselämäsi ja kaikki ihmissuhteesi kukoistamaan ainutlaatuisella tavalla. Näihin omiin arvoihisi joudut kiinnittämään huomiota lukiessasi Venukselle tulevia aspekteja.


Chiron avautuva sekstiili Venus:

Sekstiilin myötä sinulla on vaarana uhrata itsesi rakkauden alttarille omistautumalla täydellisesti
rakastetullesi, koska alitajuisesti ymmärrät häntä •liian• hyvin. Todellinen tehtäväsi tämän aspektin alaisuudessa on toteuttaa rakkaus laajempana, koko ihmiskuntaan kohdistuvana, jolloin myös parisuhde syntyy edesauttamaan tätä pyrkimystä, muodostuen tasapainoisemmaksi kuin millään muulla tavalla. Sinun rakkautesi on aitoa ja lämmintä eikä se kestä omistamista. Sopiva
terapiamuoto on "•Reiki"•, rakkausenergian välittäminen niin fyysisiin kuin henkisiinkin vaivoihin.


Jupiter yhtymä Venus:

Onnea rakkaudessa lupailevat monet astrologian kirjat tämän aspektin haltijalle, mutta aivan
itsestään selvästä asiasta ei kuitenkaan ole kysymys. Arvomaailma ja sitä kautta ihmissuhteet ovat
sinun suuri mahdollisuutesi löytää tarkoitus elämällesi ja sitä kautta myös menestyä kaikessa mihin
ryhdyt. Menestyksen ja onnen ehtoja on vain yksi, joten luulisi kenellä tahansa olevan sen verran
kanttia, että pystyy tuon ehdon täyttämään. Ehto on Jupiterin luonteen mukaisesti eläminen tässä
hetkessä ja nauttiminen siitä mitä juuri nyt tapahtuu. Kaikkia odotuksia kohtaan tämä kuvio on
säälimätön. Löydät tässä elämässäsi kokonaan uuden sisäisen arvomaailman, jota seuraamalla olet aina mukana maailman menossa ja uudistumisessa. Koska kysymys on myös muille uusista
ulottuvuuksista, ei sinulla ole mitään mahdollisuutta ennakoida tulevia tapahtumia, vaan sinun on
löydettävä rohkeus ottaa ilo irti sieltä missä juuri nyt olet. Suuri onni kulkee aina rinnallasi ja
tehdessäsi valintasi omia fiiliksiäsi kuunnellen et voi epäonnistua. Fiilikset ovat huomenna ihan
erilaiset kuin tänään ja siksi et voi suunnitella elämääsi kovin pitkälle eteenpäin. Sinusta loistaa
ulospäin sisäinen ilo ja nautinto niin kauan kun et ole ehtinyt asettaa odotuksia tulevalle elämällesi. Siksi sinuun on niin helppo ihastua ja rakastua, mutta sortuessasi suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta liian pitkälle menetät kykysi löytää iloiset asiat jokapäiväiseen elämääsi.
Vaaditaan melkoisesti rohkeutta että pystyisit jättämään suunnitelmat tekemättä, mutta jostain sitä kannattaa hakea, sillä muuta keinoa säilyttää ihmeitä tekevä iloisuutesi ei ole olemassa. 


Uranus yhtymä Mars:

Vauhti ja arvaamattomuus, jotka liittyvät kaikkeen tekemiseesi ei ole merkki alkavasta hulluudesta
vaan luonnollinen ilmentymä tähän elämään liittyvästä kosmisesta tehtävästäsi. Kosminen
uudistuminen vaatii joskus äärimmäisen nopeita ja radikaaleja päätöksiä ja liikkeelle lähtöjä
jokapäiväisessä elämässä. Sinä olet valinnut tehtäväksesi välittää tarvittavat muutokset maapallolle oman elämäsi kautta. Ihmismieli ei voi käsittää mikä ratkaisu parhaiten tukee lähitulevaisuudessa tapahtuvaa kehitystä ja kuitenkin jonkun täytyy valmistella tulossa olevat muutokset. Sinä siis toimit valmistelijana itsekään tajuamatta kaikkia nopeita päätöksiäsi, joille ei kerta kaikkiaan löydy järkevää selitystä. Toivottavasti uskallat seisoa omien innostumistesi ja aloitustesi takana, sillä niissä on paljon enemmän ideaa, kuin kukaan osaa kuvitella ja jatkossa tulet varmasti saamaan moninkertaisen palkkion rohkeudestasi leimautua vähäjärkiseksi. Ne asiat, joihin sinä ryhdyt kaikesta sydämestäsi pitävät aina sisällään menestyksen siemenen. Jotta menestys yltäisi konkreettiselle tasolle, tulee sinun pystyä kuuntelemaan muiden raivokastakin arvostelua ja vastustusta ideoitasi kohtaan ja siitä huolimatta viedä asiaa eteenpäin omien resurssiesi rajoissa.
Vain tietoisesti kapinallinen luonne pärjää tässä leikissä.


Chiron oppositio Mars:

Oppositio on potentiaalinen sotilaan arkkityyppisen energian ilmentäjä. Sytyt joskus liiankin helposti taistelulle epäoikeudenmukaisuutta vastaan, jolloin tulet hutkineeksi ilman tutkimista. Sinulle olisi hyvin tärkeätä katsoa tarkasti esiripun molemmille puolille huomataksesi kuka on
epäoikeudenmukainen ja kenelle. Vahvat intiaanienergiat edellisistä elämistä tuovat tullessaan
alitajuista ymmärrystä heidän kulttuurinsa sovittamisesta nykyiseen elämään. Tiedostamattasi
seuraat hyvin tarkasti luonnon rytmejä ja siksi luonnossa kulkeminen tulee aina auttamaan sinua
elämäsi vaikeuksien keskellä. Oman tasapainon löytäminen on äärimmäisen tärkeää tämän
aspektin alaisuudessa ja siksi sinun tulee kaikissa asioissa oppia kuuntelemaan mitä sinä
sisimmässäsi haluat tehdä ja toimia sitten tämän tietosi mukaan vaikka sitten joutuisitkin
loukkaamaan jonkun läheisesi tunteita.


Ylläoleva osia kuvaa todella hyvin minua ja luonnettani! Olen aina ollut taistelija epäoikeudenmukaisuutta vastaan ja tiedostan kyllä hyvin sen, että täytyisi useammin kuulla tapahtumien molempien osapuolien versio, ennen kuin julistan mielipiteitäni. Ehkä senkin asian olen pikkuhiljaa oppimassa. Vahvat intiaani energiat todella osuivat nappiin! Minulle on nimittäin viime ennustaja tulkinnassa kerrottu, että olen edellisessä elämässäni ollut intiaaniopettaja! Siksi varmasti luonto ja eläimet ovat aina olleet tärkeässä roolissa tässä elämässäni! Aivan mahtavaa!

Tämä seuraava osio taitaa olla (taas!) yksi, aika selkeä merkki vaihtaa työpaikkaa! :)

Jupiter avautuva kolmio Mars:

Tapa jolla ryhdyt toteuttamaan asioita elämässäsi, ratkaisee hyvin pitkälle mitä saat aikaan elämäsi varrella. Kaikki sellaiset asiat, joihin lähdet ilolla ja innostuksella tulevat menestymään loistavasti niin kauan kun nautit siitä mitä teet. Älä siis ole hölmö ja jää hetkeksikään sellaisiin tehtäviin, joissa et tunne viihtyväsi. Jokainen päivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi menestyksekkäästi vain seuraamalla tarkasti omia fiiliksiäsi. Kun sinusta tuntuu hyvältä tehdä jotain, niin se on varma merkki projektin kannattavuudesta, kunhan osaat lopettaa heti kun alkaa maistua happamelta. Koeta nyt nauttia tästä kyvystäsi saada asiat rullaamaan, samalla autat monia muita löytämään oman paikkansa elämässä. Vain hyvin harvoilla on tällainen lahja käytettävissään. Sinulla on, käytä sitä!


Chiron avautuva sekstiili Jupiter:

Viisaus tiivistyy Jupiterin ja Chironin välisessä aspektissa sellaiseen muotoon, että sitä olisi jo pakko
toteuttaa sosiaalisella tasolla. Vaihtoehtoisten hoitojen, telepatian, luonnon rytmien tai esoteeristen oppien mukaan ottaminen kaikkeen sosiaaliseen toimintaan on sinun suuri mahdollisuutesi menestyä tässä elämässä. Alitajuinen pakko ohjaa sinua ensin henkisen tiedon erilaisille lähteille ja sen jälkeen sellaisiin tilanteisiin, joissa tiedoillesi on käyttöä.Sekstiili kertoo suurista valmiuksista käyttää henkisiä voimavarojasi yhteiskunnallisesti merkittävissä tehtävissä tai merkittävässä asemassa. Sinulla on sisäistä viisautta, jonka avulla pystyt tekemään muitakin koskevia päätöksiä rohkeasti ja joustavasti. Tämä aspekti antaa hyvät valmiudet toimia vetäjänä tai ohjaajana henkiseen kehitykseen liittyvissä tapahtumissa ja projekteissa.


Tuo viimeinen osio osui myös ehdottomasti oikeaan. Tämä blogi edustaa minulle unelmaani, jossa pystyisin toimimaan "henkisenä ohjaajana" ja muiden auttajana. Ehkä Tulevaisuudessa se "roolini" kasvaisi. Mutta siihen tarvitaan paljon, paljon enemmän rohkeutta. Nähtäväksi siis jää! :)


18.11.2013 Ritvan ennustus

"Sinä olet hyvin hektisessä työssä. Pidät asiakaspalvelusta, mutta joku tässä työpaikassa nyt hiertää? Tulet pysymään palvelualalla vielä monta vuotta, mutta sitten mittasi tulee täyteen. Et mene enää sen jälkeen koskaan takaisin liikemaailmaan. Noin 45-vuotiaana työsi on täysin erilaista. Se on rauhallista, siinä keskitytään yhteen asiaan kerralla ja siinä ollaan ihmisten kanssa lähemmin tekemisissä. Sinä olet vanha sielu eli olet elänyt monta elämää. Kaikki tämä viisaus mikä sinulla nyt on, on ollut sinulla jo syntymästä lähtien. Se, että olet noin nuori ja ajattelet syvällisesti, voi tuntua välillä ristiriitaiselta fyysisen ikäsi takia. Joko olet löytänyt sen elämäsi miehen? Kun tapaat hänet, asiat etenevät nopeasti: kihlat, lapset ja avioliitto. Äitisi on hyvin lämminhenkinen ja suurisydäminen ihminen. Olette kuin kaksi marjaa! Kerro hänelle terveisiä. Olet perinyt äitisi fyysiset geenit, mutta isäsi henkiset. Olet aina ollut vähän enemmän "jätkä" kuin tyttö. Olet toki naisellinen, mutta et ole hienostelija tai liian tunteileva etkä stressaa turhasta. Sinulla on veli. Tämä veli on kuin ilmetty isäsi. Hänellä on vaikeuksia, mutta hän tulee aina pärjäämään elämässä. Huolehdit turhaan veljesi elämästä. Te kaikki lapset tulette selviämään hyvin. Tiedoksi jo etukäteen, että äidistäsi tulee hyvä lapsenvahti. Hän tulee olemaan paljon tekemisissä sinun lapsiesi elämässä. Et tule koskaan muuttamaan takaisin Savonlinnaan. Tämä tuleva mies voi olla kotoisin Keski-Suomesta tai tulette muuttamaan sinne yhdessä joskus."

Kaikki siis tässä tulkinnassa pitivät ainakin tähän asti paikkaansa :) Pidän työstäni, mutta monesti tuntuu, etten saa siitä enää mitään. Haluaisin työhön, jossa voisin auttaa ihmisiä. En kertonut hänelle, että minulla on kaksi veljeä, mutta kyllä tämä Ritvan kuvailema isoveljeni on aivan isäni näköinen. Ja minä äitini. Se on myös totta, että olen perinyt enemmän isäni luonteenpiirteitä. Olemme molemmat tempperamenttisiä, huumorintajuisia, nopeita, itsepäisiä ja voimakastahtoisia. Aina on tehtävä jotain järkevää, laiskottelu ei sovi meille! Tykkäämmme vitsailla isän kanssa paljon. Meillä on keskenään oma huumorimme, jota kaikki eivät ehkä aina ymmärrä :) Äitinikin on toki henkisesti vahva, mutta hän on muuten aivan päinvastainen: rauhallinen, hän harkitsee asioita pitkään ennen kun toimii ja minun mielestäni väilllä ottaa asiat liian vakavasti. Se on myös totta, että olen aina ollut enemmän tämmöinen "poikatyttö". En jaksa stressata asioista, joista naiset yleensä stressaa: ulkonäkö, paino, kodin siisteys ym. Olen toki herkkä, mutta en itkeskele pikku jutuista enkä ajattele, että maailma kaatuu sotkuisen auton tai asunnon takia. Ajattelen, että elämässäni on vähän tärkeempiäkin asioita kuin siivoaminen ja liiallinen ulkonäöstä stressaaminen/siihen panostaminen. Olen aina tullut todella hyvin poikien kanssa toimeen ja he ovatkin usein avautuneet minulle parisuhdeongelmistaan. Toki minulla on myös paljon läheisiä tyttökavereita. Välillä vaan tuntuu, että poikien kanssa on helpompi tulla toimeen. He eivät todellakaan stressaa yleensä pikkujutuista ja ottavat kaiken rennommin. Niin kuin minäkin :) Olen aina toivonut, että tuleva mieheni ei olisi pääkaupunkiseudulta kotoisin. Toivottavasti se ennuste toteutuu. Jäimme puhumaan Ritvan kanssa vielä hetkeksi tulkinnan jälkeen. Puhuimme henkisistä asioista. Hän sanoi, että minä olen kasvanut henkisesti suorana viivana, kun taas monet joutuvat kiertämään monta mutkaa päästäkseen samaan pisteeseen. Kerroin Ritvalle, että minulla on välillä turhautunut ja pettynyt olo läheisiini ja ylipäätänsä ihmisiin. Tarkotin sillä sitä, kun monesti koitan auttaa heitä, yritän kertoa omia kokemuksiani ja virheitäni sekä muistutan heitä edellisistä kokemuksistaan, etteivät he joutuisi kokemaan samaa uudestaan eli yritän suojella heitä pahemmilta vastoinkäymisiltä, niin monesti tuntuu, ettei mikään mene perille. Tiedän toki sen, että jokaisen on koettava ne omat oppikoulut. En vaan haluaisi nähdä ystävieni kärsivän. Ritva vastasi minulle lyhyesti ja ytimekkäästi: "Älä anna helmiä sioille!" Kysyin mitä hän tarkoitti tällä. Ritva vastasi: "Tarkoitan sitä, että älä anna itsestäsi liikaa niille ihmisille, jotka eivät apuasi arvosta tai pitävät sitä aina itsestäänselvyytenä. Panosta niihin ihmisiin, joilta saat rakkautta ja ystävyyttä myös takaisin."


19.09.2013 Soilen (Enkelin Kultainen Kosketus) enkelikanavointi

Tämä kokemus oli erilaisempi kuin koskaan ennen. Olen käynyt useasti eri selvänänäkijöillä, kun olen tarvinnut lohtua ja vastauksia kysymyksiini, mutta Soilen tulkintaan menin ekaa kertaa elämässäni niin, että minulla ei ollut mitään huolia tai murheita, joihin olisin halunnut tukea eikä mitään kysymyksiä Yläkertaan :) Halusin kuitenkin mielenkiinnosta kuulla, mitä viestejä minulle annettaisiin.

Menin liikkeeseen sisään. Se oli aivan ihanasti sisustettu (enkeli koristeita joka puolella) ja siellä on niin rauhallinen ja levollinen tunnelma. Soile esitteli itsensä ja menimme hänen hoitohuoneeseen. Ihmettelin kun huoneessa oli esillä hieronta pöytä. Soile kysyi, että sopiiko minulle jos tehdään ensin normaalia hierontaa ja että hän antaisi sitten lopussa energiahoitoa minulle. Olin vähän pettynyt, kun luulin varanneeni ajan enkelitulkintaan eli istuntoon, jossa Soile kanavoisi minulle viestejä enkeleitä. Kerroin Soilelle, että olin varmaan sanonut puhelimessa väärän hoidon. Sitten Soile mietti hetken ja kysyi onko minulla jotain tiettyä asiaa, johon tarvitsen vastausta. Sanoin, että "Ei ole, mutta haluaisin kanavoinnin ihan mielenkiinnosta". Soile vastasi tähän: "Kysytäänpäs enkeleiltä, että onko heillä mitään asiaa sinulle." Hän oli hetken hiljaa silmät kiinni ja minä vaan toivoin mielessäni, että: "Pliiiiis enkelit, tulkaa kertomaan minulle viestejänne". Silmät avattuaan Soile sanoi: "Kyllä, tehdään nyt sinulle se enkelikanavointi, täällä on niin paljon puhujia tulossa!" Olin todella iloinen, vaikka hieman kieltämättä jännittikin! :)

Aloitimme hoidon avaamalla chakramme ja siunasimme yhteisen hetkemme.
Soile aloitti: "Hymyiletkö usein ja oletko yleensä iloinen ja energinen ihminen?" Vastasin: "Kyllä". Hän jatkoi: "Minulle kerrotaan, että sinä tuotat paljon valoa läheisillesi ja pelkkä olemuksesikin on jo piristävä" Olin pelkkää hymyä ja ajattelin: "Ihana kuulla, toivottavasti se pitää paikkaansa! :)" Soile jatkoi: "Sinun silmistäsi näkee, että olet hyvin vanha sielu. Sisälläsi on paljon viisautta. Kunhan opit kehittämään kykyjäsi, pystyt antamaan ihmisille voimaa pelkästään katsomalla heitä silmiin! Olet viimeisimmässä eli entisessä elämässäsi ollut intiaaniopettaja. Olet ohjannut ja neuvonut suuria joukkoja, erityisesti henkisissä asioissa. Mites näen sinun ympärillä näin paljon höyheniä?" Menin aivan hämmilleni! Ajattelin mielessäni: "Ai miksikö minun ympärilläni näkyy paljon höyheniä?" :) Vastasin Soilelle: "Siksi, että olen pyytänyt enkeleiltä höyheniä merkiksi olemassaolostaan ja olen niitä runsaasti lähiaikoina saanutkin!" :) Soile hymyili ja jatkoi tulkintaa: "Tiesitkö, että sinua valmistellaan nyt johonkin Suurempaan? Tämän vuoksi sinua viedään nukkuessasi eri planeetoille ja taajuuksille. Älä siis ihmettele, jos joinain aamuina tunnet itsesi todella väsyneeksi ja mietit, että missäköhän sinä olet yöllä seikkaillut :) Sinähän et ole tällä hetkellä siinä työssä, joka on sinua varten? Me kaikki olemme kuitenkin aina oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, joten sinun kuuluu nyt olla tässä kyseisessä työpaikassa sen aikaa, kunnes sinua johdatetaan uuteen, omannäköisempään työpaikkaan. Sinun kuuluu nyt jonkin aikaa tehdä sitä työtä, mitä teet. Tuot siellä iloa ja valoa työkavereillesi, enemmän kuin uskotkaan! Mitäs juomaa sinä kannat aina mukanasi? Enkelit haluavat kertoa sinulle, että sinun täytyisi pitää enemmän huolta myös fyysisestä terveydestäsi ja kehostasi. Sinun täytyisi syödä terveellisemmin ja vaihtaa nämä muut juomat veteen. Enkelit kysyvät, että oletko koskaan ajatellut kirjoittavasi blogia? Se olisi todella hyvä juttu sinulle ja voisit sillä tavoin jakaa tietoasi ja ajatuksiasi muille. Mites näen näin vahvasti musiikin liittyvän sinuun? Siihen liittyy jotain muutakin, kuin pelkästään musiikin kuuntelu? Tulet jossain vaiheessa olemaan osa jotain ryhmää, jossa saat ilmaista musiikin avulla tunteitasi. Se ei välttämättä ole mikään tavallinen bändi, vaan enemmänkin esimerkiksi jokin kuoro. Näen, että olet tehnyt paljon hyviä tekoja. Tiedätkö, että olet käyttänyt vasta yhden prosentin siitä, mihin pystyisit? Sinulla on voimavaroja vaikka mihin! Näen, että menetät usein malttisi ystäviesi suhteen. Huomaan, että haluaisit nopeuttaa heidän heräämistään, mutta se ei valitettavasti ole niin helppoa. Se mitä voit tehdä on, että näytät omalla esimerkilläsi muille mallia. Mites täällä sinun (aurasi) takana näkyy joku mies? Tämä mies vilkuttelee ja lähettelee sinulle sydämiä <3 Se tarkoittaa, että hän etsii sinua, niin kuin sinäkin etsit häntä. Voisin näin varovasti sanoa, että on toinen puoliskosi, sielunkumppani <3 En osaa sanoa, milloin te tapaatte, mutta voit pyytää enkeleitä "tuomaan" hänet sinulle nopeammin :) Sen voin tästä tulevasta miehestä sanoa, että hän ei ole sitten mikään normaali ihminen :) Hänellä on erikoiset silmät ja hän on hyvin muista erottuva ihminen.

 Tulkinnan loputtua kiitimme enkeleitä viesteistä ja läsnäolosta. Minä olin yhtä hymyä :) Lopuksi Soile vielä halasi minua ja sanoi: "Jatka hyvää työtäsi. Näemme taas sitten, kun sen aika on."                     


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti