Syyskuu 2013

Tämä kuukausi on ollut minulle todella tapahtumarikas <3 Olen saanut kokea monia ihmeitä, sekä nähnyt kuinka hyvä saa palkkansa ja hyvä kiertää aina takaisin. Nämä asiat ovat aina vaan enemmän vahvistanut uskoani Suurempaan.
Tämän kuukauden suurimpia tapahtumia itselle on ollut:

-Ihme
-Lahjojen antaminen ja saaminen
-Enkelitulkinta ja ennustuksen toteutuminen
-Ajatuksen voima
-Unelmien toteutuminen
-Euforinen olotila

Ihme:
Kaikista suurin ihme, on aina uuden elämän alku.
17.09.2013 syntyi pieni, Suuri ihme, Rakas kummipoikani! <3
Lahjojen antaminen ja saaminen:
Kun olen pyrkinyt tasaisin väliaijoin muistamaan itselle tärkeitä ihmisiä ja koittanut auttaa ja tukea heitä, niin en ole koskaan odottanut itselle mitään vastalahjaksi. On ehkä muutenkin aina ollut jotenkin vaikeaa ottaa apua tai mitään muutakaan vastaan. Se on taas yksi minun elämäni oppikouluista. Tässä kuussa olen todellakin saanut niin paljon itsekin takaisin. Aivan ihana ja minuun hyvin syvästi vaikuttava lahja, jonka sain, tuli ystäväni äidiltä, jolle olin vienyt kukkia ja pienen yllätyksen postilaatikkoon. Hän oli tehnyt minulle itse onnen amuletin/suojelusenkelin sekä kirjoittanut kirjeen, jota en edes liikutukseltani pystynyt itse lukemaan. Tässä kuva amuletista:
                                                                             <3

Tässä kirjeen teksti:  
                                                        "Hei Heidi,  
Tämä amuletti on kanssakulkija, sielun sisaresi.
Tunnistitko jo itsesi; Suuri ja kultainen sydän.
Enkelin siivet ovat heijastavat, se kuvaa myös sitä, kuinka niihin kohdistettu valo, hyväntahtoiset ajatukset ja teot, palaavat aina kirkkaina takaisin. Vahvistakoon se uskoasi siihen, mitä tapahtuu, kun hyvän laittaa kiertoon ja turvatkoon se matkaasi pimeässä maailmassa. Tuokoon toivoa synkimpinä hetkinä, kuiskaamalla  sellaistakin tapahtuvan että silloin tällöin kohtaa kaltaisensa. Muista itsekin pitää itsestäsi huolta, sillä maailmassa tarvitaan sinunlaisiasi, joille ystävänpäivä on joka päivä<3

Olen saanut myös tässä kuussa rakkaalta ystävältäni yllätyksenä ruokaa, arpoja, suklaata ja ihanan kortin, eli kaiken sen, mitä sillä hetkellä tarvitsinkin! <3

Siis aivan ihanaa!!! <3
Näistä tuli taas yksi mahtava varmistus siitä, että hyvät teot tulevat aina takaisin <3 

 Enkelitulkinta ja ennustuksen toteutuminen:
Tässä kuussa kävin siis ensikertaa Soilella, jolla on aivan ihana liiketila Järvenpään keskustassa, Enkelin Kultainen Kosketus. Viesteistä kerron lisää tulkinnat osiossani. Mutta siitä sen verran, että minulle kerrottiin, että olen käyttänyt vasta yhden prosentin siitä, miten voisin auttaa muita, niin olen oivaltanut, että tukeni ja auttamisvoimani ovat vain vahvistuneet entisestään. On ollut olo, että haluaisin "haalia" lisää autettavia, koska tunnen vahvasti, että se on minun elämäntehtäväni. En vaan tiedä, että miten se on käytännössä mahdollista, mutta luotan, että apua tarvitsevat kyllä tuodaan luokseni tavalla tai toisella. Tästä blogistakin minulle annettiin viesti ja olen siitä niin kiitollinen! En olisi uskonut, että minulla on aikaa tai "älyä" sitä tehdä, mutta tässä tämä nyt kuitenkin on ja aikaakin kyllä löytyi lopulta enemmän kuin uskoinkaan. Sekinhän oli/on vain järjestelykysymys. Aivan uskomaton fiilis, kun kerrankin saa nähdä jotain itse luotua ja tehdä sitä, mikä itselle merkitsee paljon!

Toinen ennusteiden toteutus tapahtui kun soitin luotto selvänäkijälleni Tuijalle alkukuusta. Olin muutamia viikkoja ollut aika pahassa ahdistuksessa taloudellisen tilanteeni takia ja jo kerkesin panikoida, että lähtee varmasti asunto alta ym. No Tuijahan sanoi vaan, että "otat nyt rauhallisesti, asiat järjestyvät ja rahakin hoituu laskuihin", "elät vain kuin kissa, joka ei stressaa mistään, vaan nauttii hetkestä" ja vielä yksi neuvo: "älä järjestele mitään asioita, odota vain". Jep, helpommin sanottu kuin tehty! Tuli jo todella huono omatunto kun ajattelin, että uskoni on vahva, mutta silti en luottanut, että se asia voisi mitenkään ratketa. Eihän siinä sitten (tietenkään!) mennyt kuin muutama päivä ja ystäväni avulla sain asiat hoidettua <3 USKOMATONTA! Tottakai tilanne selvisi eri tavalla kuin ajattelin. Olin jo valmistautunut tulevaan lottovoittoon, mutta niin ei tapahtunut :) Ehkä sekin sitten, kun sen aika on, hope so! :)

Olin myös jo aikoja sitten ollut hieman huolissani, että mistä saan uuden pyykinpesukoneen, kun entinen (varmaan 80-luvulta oleva) koneeni päätti sanoa sopimuksensa irti. Onneksi pystyin käyttämään kuitenkin taloyhtiömme konetta. Tottakai kuitenkin toivoin asian järjestyvän jotenkin. No aikaa meni melkein puoli vuotta siitä, kun sitten yhtenä päivänä serkkuni ilmoitti, että he hankkivat uuden koneen ja antavat sen hetkisen minulle ja vielä ilmaiseksi. Eli sain taas sen, mitä tarvitsin <3 En ehkä silloin kuin oisin itse halunnut, mutta loppujen lopuksi kuitenkin. Ja vielä kaiken lisäksi nyt syyskuussa luulin tämän, minulle uuden koneen menneen rikki, koska se katkaisi pesun koko ajan. Siitäkään asiasta en kauheasti huolehtinut, koska ajattelin, että hoidan sen sitten, kunhan saan muut asiat tärkeysjärjestykseen. Kuitenkin eräänä iltana töistä tullessani ystäväni olivat tuoneet minulle salassa uuden pesukoneen! Kotona odotti myös Pojulle ja minulle ruokaa. Siis aivan ihania ystäviä <3 Koitimme ystävieni kanssa selvittää, että mikä toista konetta vaivasi ja tajusimme, että viemärit ovat tukossa, joten poistovesi ei pääse ulos. Viemäri putsattiin ja AVOT molemmat koneet toimivat! Ensin olin ilman toimivaa pesukonetta ja nyt minulla onkin kaksi täysin toimivaa! Tämän tarina opetus oli se, että kaikille meille annetaan se, mitä tarvitsemme ja yleensä vielä enemmänkin!

Ajatuksen voima:
Monesti minulle on käynyt niin, että olen ajatellut jotain tiettyä ystävääni tai muuten vaan jotain ihmistä, joka on melkein heti sen jälkeen soittanut tai olen nähnyt hänet jossain. Tässä kuussa on ollut muutamia kertoja, kun olen ajatellut soittavani läheiselle ystävälleni, ja saman tien on puhelin soinut. Viime kerralla todellakin säikähdin sitä ja hyppäsin ainakin puoli metriä ilmaan! :) Olen ajatellut usein myös joitain Pojun leikkikavereita, joita en ole aikoihin nähnyt ja viimeistään saman päivän aikana he ovat tulleet lenkillä vastaan.

Olimme tässä kuussa juhlimassa ystäväni synttäreitä Savonlinnassa, joka oli jo ihana asia sinänsä, koska emme olleet moneen vuoteen päässeet yhdessä mihinkään. Sitten eräässä yökerhossa tanssiessamme ajattelin, että käyn pyytämässä dj:ltä vanhaa kappaletta, joka oli meille tärkeä nuoruudessa. En kerennyt kuin sanoa sen ystävälleni ääneen, kun se kyseinen kappale jo kävi soimaan! Jännä juttu! :) 

Toinen ihana yllätys oli se, että olin suunnitellut jo jonkin aikaa vieväni ystävälleni (joka asuu vähän kauempana) pienen lahjan, kun tiesin hänen olevan iltavuorossa. Emme ole siis tämän ystäväni kanssa koskaan aikaisemmin lähettäneet toisillemme päivän piristyspaketteja. Sitten samana päivänä, kun vein lahjan ystäväni postiluukusta, niin hän oli myös lähettänyt minulle postissa paketin. Sain sen vasta muutamaa päivää myöhemmin, mutta olimme kuitenkin saaneet yhtäkkiä idean täysin samana päivänä! Taisi olla ihanat enkelit taas kuiskuttelemassa vinkkejä korviimme <3 

Unelmien toteutuminen:
Tässä kuussa on myös tapahtunut ihania, uusia asioita: Olen päässyt ensimmäistä kertaa Elämä Lapselle-konserttiin (kiitos ystäväni <3), joka oli aivan mahtava kokemus. Se yhteishenki ja ajatus Hyvän Asian Puolesta oli todella hienoa!
Olen myös nyt varannut ajan enkeli-iltaan, jonne olen pitkään haaveillut pääseväni. Sitä odotan innolla!
Lisäksi ihana ystäväni oli hankkinut minulle yllätyksenä liput Karjala-Turnaukseen, joka on myös ollut yksi minun ja toisen ystäväni haave jo pitkään! <3

Kiitos, kiitos, kiitos! <3 

Euforinen olotila:
En ole aivan varma, mistä tämä olotila sai alkunsa, mutta luultavasti siitä, kun löysin viimeisimmän höyheneni työpaikan pukuhuoneesta. Se oli toden totta suuri ihme! Kerron siitä lisää enkelit ja höyhenet osiossa. Kuitenkin siis huomasin, että olin 12 päivää aivan "transsissa". Siis joka päivä aamusta iltaan! En oikeen osaa selittää sitä, mutta oli olo, että voisin halata kaikkia tuntemattomiakin, rakastin jokaista ja annoin anteeksi kaikille, eikä mikään sinä aikana sattunut vastoinkäyminen tai kenenkään sanat, vaikuttaneet olotilaani mitenkään! Se olo oli aivan mieletöntä! Olin siis täysin omissa maailmoissani ja kaikki normaalit asiat tuntuivat, näyttivät, maistuivat ja kuuluivat sata kertaa paremmalta, kuin ikinä ennen. Esimerkiksi luonto, ruoka, musiikki, työ ja ylipäätänsä elämä!   

Olen miettinyt jo pitkään, että miten saisin kaikkien tärkeiden ihmisten kuvat seinälle, koska kirjahyllyssä ei vaan tila riittänyt. Olen tosissani tuskaillut tämän asian kanssa. Tässä kuussa päätin sitten purkaa koko hyllyn ja sain tälläisen aikaiseksi:
 

Kun en pysty tarpeeksi usein läheisiäni näkemään, niin näin saan tuntea joka hetki, että he ovat läsnä <3     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti