Oppikoulut, kaikella on tarkoituksensa

"Kaikella on tarkoituksensa"

Moni meistä on varmasti huomannut, että asioilla on aina tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Jokainen saa sen, mikä on tarkoitettu. Ei välttämättä silloin kuin haluaa tai sillä tavalla mitä luulee. Kuitenkin jokaiselle annetaan mahdollisuuksia enemmän kuin tarpeeksi. Uskon myös, että meille jokaiselle annetaan tämän elämän aikana monia oppikouluja. Olisi hyvä huomata, milloin oma oppikoulu on menneillään, niin siihen vaikeaan aikaan voisi suhtautua ehkä hieman kevyemmin. Jokaisessa ikävässäkin asiassa, ihmisessä tai tapahtumassa on tarkoituksensa. Esimerkiksi työpaikan menttäminen, sairaus, ero, hankala työkaveri ym. opettaa meille aina jotain (kiitollisuutta,anteeksiantoa,omien unelmien toteuttamista ym.) tai vie meitä sinne suuntaan kuin on tarkoitettu.  Itse olen tiedostanut nämä asiat yleensä vasta jälkikäteen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

"Mitään ei ikinä tapahdu sattumalta. Siksi jokaisella niin hyvällä, kuin ikävälläkin eteen ilmestyvällä asialla on tarkoituksensa. Kohtaat seurauksia aikaisemmin kylvetyistä siemenistä ja samalla voit valita miten suhtaudut tilanteeseen. Lisäksi kylvät koko ajan uusia siemeniä tulevaisuutta varten.

Tilanteet sisältävät myös jonkin sanoman tai opetuksen. Universaali laki kertoo, että jos et halua ottaa viestiä vastaan, tilanteen tulee toistua uudelleen entistä voimakkaampana niin kauan että viesti tulee ymmärretyksi. Siksi ikäviä asioita ei kannata paeta, vaan kohdata ne ja yrittää ymmärtää tilanteen sanoma. Kaikki tapahtuu aina sinun parhaaksesi."

✿¸.•*¨`*•..¸ƸӜƷ✿¸.•*
AjatellenMitä suurempi vastoinkäyminen, sitä suurempi siunaus! <3


"Ei se, miltä me näytämme,
eikä se, mitä me aikaan saamme,
merkitse sen rinnalla mitään,
mitä me ystävät olemme toinen toisillemme "


"Ystävyys ei tunne välimatkoja, eikä se laske kohtaamisia. Ystävä asustaa sydämessä läpi mutkaisten teiden ja vaikeiden tilanteiden ajatuksissa mukana kulkien ja voimaa antaen" 

Niin kuin usein sanotaan, jokaisella kohtaamallamme ihmisellä on joku tarkoitus meidän matkallamme ja jokainen ihminen opettaa meille jotain.

 -Some people come into our lives and quickly go. Others stay for a while and leave footprints on our hearts and we are never ever the same.

Saan olla todella kiitollinen siitä, että minun elämässäni on aivan mahtavia ystäviä sekä paras tukihenkilöni henkisellä tiellä, Äitini <3

Uskon, että kuljemme tiettyjen ihmisten kanssa hetken aikaa, kunnes siirrymme eteenpäin, kun ajatusmaailmamme eivät enää kohtaa. Jokainen meistä kasvaa henkisesti eri tahtiin ja valitettavasti emme voi nopeuttaa muiden heräämisprosessia emmekä vaikuttaa heidän päätöksiinsä, vaikka usein haluaisimmekin.


Oman Elämäni Oppikoulut:

-Rakastuminen ja Suhteesta luopuminen
-Narsisti ja alkoholi miehet
-Taloudelliset ongelmat
-Kiire, liika suorittaminen, muiden miellyttäminen, ei-sanan opettelu, omasta jaksamisesta huolehtiminen ja burn out
-Masennus
-Kärsivällisyys
-Kiitollisuus
-Hankalat työkaverit
-Avun pyytäminen ja sen vastaanottaminen

Rakastuminen ja suhteesta luopuminen:
Ehdottomasti suurin ja käänteentekevin elämäni vaihe ja siis yksi tärkein oppikouluni, on varmasti ollut yli kolme vuotta sitten tulisesti rakastuminen. Toki minulla on ollut muitakin suhteita ja ihmisiä, joista olen kovasti välittänyt, mutta ei koskaan mitään tähän verrattuna. "Nuorena" tyttönä olin kerran rakastunut, mutta silloin tuntui enemmän olevan tärkeää viettää aikaa ystävien kanssa ja muutenkin ajatusmaailmani oli että: "minähän en tarvitse ketään miestä". Enkä muutenkaan silloin tiennyt minkälainen on terve parisuhde sekä lisäksi ongelmani oli liian nopeasti ahdistuminen. Tuntuu todella pahalta edes miettiä sitä aikaa kuinka hirveä ihminen olen sen aikaselle poikaystävälleni ollut! Onneksi olen saanut myöhemmin tilaisuuden pahoitella asiaa, vaikkakin nuori ikäni on ollut varmasti suurin syy käytökseeni.  No tämä "aikuisiän" rakkaus oli siis jotain aivan selittämätöntä. Sellaista vetovoimaa ja yhteyttä en ole koskaan aikaisemmin kehenkään tuntenut. Kaikki meni aluksi täydellisesti, vaikkakin "hälytyskellot" soivat vähän väliä. Yritin kuitenkin ajatella, että hyvä tästä tulee ja eihän missään suhteessa ole aina elämä ruusuilla tanssimista. Miehellä, jonka kanssa seurustelin, oli siis paljon ongelmia ja käsittelemättömiä asioita. Olin aivan liian sinisilmäinen ja elin omassa haavemaailmassa sekä ajattelin vaan koko ajan voivani "pelastaa hänet." Kuitenkin jouduin kerta toisensa jälkeen pettymään ja sain aina vaan turhia lupauksia.

Suhde ei ajallisesti kestänyt montaakaan kuukautta, mutta koin silti monia asioita mitä en ollut ennen kokenut sekä löysin itsestäni paljon uusia puoliakin. Valitettavasti myös niitä huonojakin. Tähän asiaan olen kuullut lohduttavan lauseen: Väärät ihmiset saavat meistä ne huonoimmat puolet esiin ja oikeat saavat ne parhaimmat. Suhteen loppuvaiheessa olin niin rikki, poikki ja väsynyt. Kaiken sen päälle vielä työ- ja rahahuoletkin. Kaikki keskustelu yritykset ja muutosten ehdotukset menivät pelkäksi riitelyksi, huutamiseksi ja turhia lupauksia tuli vain entistä enemmän. Sitten tuli se päivä, jolloin tein päätökseni erota. Rakkasta luopuminen (oman mielenterveyden takia) on ollut pahin ja raastavin kokemukseni ikinä! Olisi ehkä ollut helpompaa, jos suhteen toinen osapuoli olisi tehnyt joskus jotain anteeksi antamatonta, mutta kun suurin ongelma oli hänen omat vaikeudet sekä asoiden ja tapahtumien käsittelemättömyys. Toki halusin ja yritinkin auttaa häntä, mutta ei vaan enää riittänyt voimat siihen.

Minulla meni erosta toipumiseen melkein vuosi. Se tuntui ikuisuudelta. Monesti ajattelin, että eikö tämä tuska lopu koskaan. Eikä oloani helpottanut se, että entinen kumppanini löysi melkein heti uuden naisen, meni naimisiin ja sai lapsen. Erosta selviämiseen ei siis auttanut mikään muu kuin itsetutkiskelu, aika, puhuminen ja vähän taas lisää aikaa ja puhumista. Se oli rankka vuosi, mutta siitä selvittiin kuitenkin hengissä! Se mikä ei tapa, se todellakin vahvistaa.
Tällä hetkellä kuitenkin olen todella kiitollinen tästä kokemuksesta, koska se teki minusta sen ihmisen joka olen nyt <3

Tästä opittuja asioita: Tasapainoisen suhteen haluaminen, tiedän mitä tulevalta kumppaniltani vaadin ja mitä arvostan enemmän kuin ennen, oman vahvuuden löytäminen, itsekunnioitus, aikaa enemmän itselle, syvällisten asioiden pohtiminen, luopuminen, omien heikkouksien tunnistaminen.


Muista: "Sinulle ei anneta enempää taakkaa, kun jaksaisit kantaa eikä sinulle anneta enempää vastoinkäymisiä, mistä et lopulta selviäisi!"5 kommenttia:

 1. Totta!! Allekirjoitan.

  VastaaPoista
 2. Minulle voimaa on tullut ehkä ylhäältä, toisin sanoen Universumista. On ollut vaikeaa, mutta apua saa, kun ymmärtää sitä pyytää. Ja tämä sun blogisi antaa paljon hyvää. Älä KOSKAAN lopeta tätä blogiasi. Älä, vaikka mikä tulisi ja olisi.

  VastaaPoista
 3. TODISTUKSENI

  Kiitos artikkeli! Se koskettaa syvästi sydäntäni, koska olen viime aikoina käynyt läpi jotain vastaavaa asiassa. Nimeni on Anna Anderson Iso-Britannia, en koskaan usko rakkauteen loitsuja kunnes koen tohtori Samuel Oduduwa temppeliin, ja kun hän heittää rakkauden loitsu minua, minun Ex aviomies, joka jätti minut ja 2 lapsemme on 3 vuotta kutsui minut anteeksi kipu, että hän on aiheuttanut minulle ja tähän päivään asti elämme onnellinen perhe, jos tarvitset oikea paikka ratkaista ongelmasi i neuvoja voit ottaa yhteyttä DR ODUDUWA SAMUEL on oikea valinta. Hän on hieno mies, joka on loitsuja vuosien kokemuksella, ja hänen loitsu on ehdottomasti haittaa ilmaiseksi. hän loitsuja eri tarkoituksiin, kuten:

  (1) Jos haluat ex takaisin.
  (2) jos sinulla on aina pahoja unia.
  (3) Haluat edistää omassa toimistossa.
  (4) Haluat naiset / miehet juosta jälkeen.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) [Haluat olla rikas.
  (7) Et halua sitoa miehesi / vaimo olla sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Herbal hoito

  Ota hänet tänään: dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com

  Ystävällisin terveisin,
  Anna Anderson.
  dr.oduduwasamuelhightemple@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hei
  CALIFORNIA terry'm Jennifer, kun olen vihdoin löytänyt todisteita näiden loitsuja kuin DR.musa auttanut monia ihmisiä saamaan heidän läheisiään ja rikkoutuneiden perheiden takaisin, minä häneen yhteyttä kautta hänen sähköpostiosoitteensa drmusaspelltemple@gmail.com koska olin epätoivoisesti päästä minun saada miehensä takaisin. Elämä ilman mieheni olieen katastrofi minulle ja kaksi lasta. Halusineen dramaattinen muutos ja mielestäni ehkäde ihmelääkettä. Keskusteltuaande päätöslauselma DR. Muse, joka antoi minulle toivoa, että minun avioliitto palautetaan. Olin varma, että mieheni tulee kotiin ja hän teki! On hienoa, että olette tehneet minulle, tämä suuri oikeinkirjoituksen pyörille apuasi on korvaamaton! En tiedä mitä olisin tehnyt ilman DR. Muse, DR. Musa tekee työnsä niin, että se on järjestetty ja hyvin toimiva, hyvin mielestäni se on paras syöttäjä voin luottaa, kun se tulee kaikenlaista loitsun, joka jäi puhumatta heidän loitsuja toiminut, jos tarvitset apua , ota häneen yhteyttä sähköpostitse: drmusaspelltemple@gmail.com tai ota häntä läpi hänen verkkosivuilla: drmusaspelltemple@gmail.com
  Tai voit saada häneen yhteyttä kautta hänen matkapuhelin: +2349033455855 ja vakuutan teille, että asiat kääntyvät ympäri sinulle ....

  VastaaPoista
 5. Minun rikki avioliitto palauttaade avullaeen loitsu loitsu Medical todellinen ihme työntekijä.
  Olen rouva Margaret Durr, 38yrs vanha, olen hajosi mieheni kanssa, joka täyttääeen muodossa avioeron, sen kulunut kuusi kuukautta siitä, kun meillä olieen erittäin suuri ongelma, joka oli meidän hallinnassamme, huomasimme, että ne ovat saavuttaneeteen asia ollut toisen naisen kanssa, niin hän jäi pois minusta, koska kysyin häneltä, sanoin hyvästit, kun paljon aneli anteeksiantoa ja kieltäytyvät palata minulle. Olen kokeillut kaikkea saada hänet uskomaan, että rakastan häntä yhä, mutta hän kertoi minulle, se oli ohi välillämme. Joten Puhuineen erittäin hyvä ystäväni, neuvoja, mitä tehdä, hän kertoi minulle, että ainoa tapa voin tuoda takaisin oneen ?? lääkäri loitsu pyörän käynti loitsu nimeltään New Africain Joten olen aina kuullut mutta koskaan kuvitellut. Joten olen itse ollut samassa syöttäjä joka vakuutti minulle, että saan mieheni takaisin vierailla jälkeeneen viikollaan loitsuja. ja hän kertoi minulle, että hän ajatteli kaikki olisi hyvä, varsinkin kun he olivat lopettaneet työnsä olen auttanutde ensin.
  Ja tämä on, miten se kirjoitetaan valetaan ja viikkoa myöhemmin, olin niin ex-mieheni nähdä, yllättynyt en ole sitä talon vieressä isäni näki puolieen vuotta sitten, ja pyysi anteeksi. Ja näin sekä nyt elänyteen onnellisen elämän takaisin meidän suhde on vahvempi nyt kuin ennen.
  Kiitos suuri lääkäri Dr. Musa oikeinkirjoitukseneen mies aikamme auttaa minua tuomaan takaisin minun ex mieheni takaisin Sähköpostiosoite: Huomio 21yrs drmusaspelltemple@gmail.com edellä ovat ihmisiä, jotka auttavat ratkaisemaan erilaisia ongelmia, jos avioliitto kysymyksiä, lopettaa avioero, kauneus loitsu, rakkauden loitsu, rahaa loitsu, edistäminen / suojelu oikeinkirjoituksen, oikeinkirjoituksen työ jne ilmoittaa muille, tämä mies on niin amazing..for puhelu +2349033455855 tai muuta etuutta

  VastaaPoista