Raha ja Runsausajattelu

Tähän aiheeseen liittyviä kirjoja, joita suosittelen ehdottomasti:

-Rhonda Byrne: The Secret
-Sanaya Roman ja Duane Packer: Raha ja elämäntehtävä (runsauden avaimet)

Ala unelmoimaan toive-elämästäsi. Tilaa uusia asioita elämääsi - näe ne jo saatuna - nauti niistä ja huomaat, että kohta ne ovat sinun. Muista olla näistä uusista asioita jo nyt kiitollinen. Kiitä se on avain maailmankaikkeuden lahjapuotiin. Kun lausut kiitoksesi maailmankaikkeudelle sen suomista lahjoista, se vastaa sinulle avokätisesti. Enkelit muistuttavat sinua siitä, että kiittäisit kaikesta mitä sinulla on – sekä aineettomasta että aineellisesta.
Aina kun kiität sydämesi pohjasta, sinulle annetaan enemmän, sillä kiitollisuus on avain, joka avaa portit maailmankaikkeuden runsauden äärelle. Jalosta kiitollisuuden asennettasi ja avaudu saamaan rakkautta ja runsautta elämääsi. Enkelit hymyilevät sinulle <3


Otteita (mielenvaikutuksesta rikastumiseen) The Secret- kirjasta:

"Periaate, jonka mukaan minut kasvatettiin, kuuluu: "Rahan eteen on ponnisteltava ahkerasti." Mutta minä korvasin sen periaatteella: "Rahaa saa helposti ja usein." Aluksihan se tuntuu suoranaiselta valheelta, eikö vain? Pieni ääni ehkä omassa päässä sanoo: "Senkin valehtelija, vaikeaa se on." Onkin syytä valmistautua siihen, että sisälläsi käydään jonkin aikaa pientä taistelua puoleen ja toiseen. Jos olet ajatellut: "Rahan eteen täytyy tehdä kovasti työtä ja nähdä paljon vaivaa", luovu heti sellaisista ajatuksista. Ajattelemalla niin, olet säteillyt sellaista taajuutta universumiin ja se on toteutunut elämässäsi. Noudata The Secret-kirjan neuvoa ja korvaa sellaiset ajatukset uudella: "Rahaa saa paljon ja usein."'

"Mitä ominaisuuden luomiseen tulee, rikkaus on mielentila. Se on yksinomaan kiinni siitä, miten ajattelet."

"Mikä parasta, heti kun päätät, että se mitä tiedät on tärkeämpää, kuin se mitä sinut on opetettu uskomaan, olet vaihtanut uudelle vaihteelle rikkauden tavoittelussa. Menestys tulee ihmisen sisältä, ei ulkopuolelta."

"Sinulla täytyy olla myönteisiä tunteita rahaa kohtaan, houkutellaksesi sitä luoksesi lisää. Kun ihmisillä ei ole tarpeeksi rahaa, heillä ei, ymmärrettävää kyllä, ole kovin myönteisiä tunteita sitä kohtaan, koska heillä ei ole sitä tarpeeksi. Mutta kielteiset tunteet rahaa kohtaan, estävät sitä tulemasta sinulle! Sinun on katkaistava tämä kierre ja sen voit katkaista tuntemalla myönteisiä tunteita rahaa kohtaan ja olemalla aina kiitollinen siitä, mitä sinulla on. Rupea sanomaan ja tuntemaan: "Minulla on rahaa enemmän kuin tarpeeksi. Rahaa on vaikka millä mitalla ja sitä on tulossa minulle lisää. Olen rahamagneetti. Rakastan rahaa ja raha rakastaa minua. Saan rahaa joka päivä." Kiitos, kiitos, kiitos."

"Anna rahaa, saadaksesi rahaa. Antamalla rahaa houkuttelet sitä elämääsi tehokkaasti lisää, sillä antaessasi rahaa säteilet viestiä: "Minulla on rahaa yllin kyllin." Et varmastikaan hämmästy, että maapallon rikkaimmat ihmiset tekevät suuria hyväntekeväisyyslahjoituksia. He lahjoittavat pois suuret määrät rahaa ja kun he lahjoittavat , vetovoiman lain mukaan universumi avautuu ja heille virtaa takaisin valtavat määrät rahaa, moninkertaisesti heidän lahjoittamansa summa!"


"Jos ajattelet: "Ei minulla ole tarpeeksi rahaa lahjoitettavaksi." Siinäpä se! Nyt tiedät, että miksi sinulla ei ole tarpeeksi rahaa! Jos luulet ettei sinulla ole tarpeeksi rahaa lahjoitettavaksi, ala lahjoittaa! Kun osoitat luottamustasi lahjoittamalla rahaa, vetovoiman laki antaa sinulle väistämättä lisää lahjoitettavaa!"    Rahan manifestoitumisopas:

2 kommenttia:

  1. Suosittelen Secret-kirjaa lämpimästi. Avaa ajatuksia elämään ja "systeemiimme" aivan uusin silmin.

    VastaaPoista
  2. Salaisuus ja Taikavoima kirjat.

    VastaaPoista