Ihmeet ja Ajatuksen voima

Uskon, että jokaiselle meistä tapahtuu päivittäin pieniä, Suuria ihmeitä. On vaan valitettavaa kuinka moni ei huomaa niitä tai laittaa ne aina vaan sattuman piikkiin.

Minulle on tapahtunut monia ihmeitä. Varsinkin viimeisen vuoden sisällä.  Jotkut ihmeistä ei aina ole itselle ollut mieluisia, mutta ymmärrän nyt, että niissä on jokin opetus ollut aina tarkoituksena. Aina kuitenkin muistan kiittää Maailmankaikkeutta kaikesta saadusta.

Suurimpia ihmeitä minun elämässäni ovat varmasti olleet:

-Ulkomaan matka
-Jonkun ihmisen ajatteleminen ja heti hänen näkeminen/hänestä kuuleminen
-Unelmien auto
-Toivotut ja toteutuneet asiat
-Tavaroiden katoaminen

Ulkomaanmatka: 

En ollut koskaan ennen käynyt ulkomailla. En ehkä ollut sellaisesta koskaan uskaltanut uneksiakaan, koska perheelläni ei ole koskaan ollut matkustella. Se mistä ei tiedä, ei sitä osaa halutakaan. Eräs ystäväni ehdotti heinäkuussa, että lähtisin hänen mukaansa Turkkiin. Matkaan olisi aikaa noin kuukausi. Naureskelin ensin koko idealle, koska se tuntui niin mahdottomalta. Miten minä muka pystyisin lähteä reissuun, kun minulla ei ollut rahaa, ei passia, ei lomaa töistä, ei koiravahtia ym..? Mietin ystäväni ehdotusta muutaman päivän ja ajattelin, että jos se on niin tarkoitettu, että tälle matkalle lähden niin luotan siihen, että maailmankaikkeus hoitaa asiat kuntoon. Jotenkin sisimmissänikin tiesin, että ulkomaille lähteminen tulisi, kaikista vaikeuksista huolimatta, toteutumaan. Ja niinhän siinä kävi :) Ihmeitä tapahtuu! Matkarahat hoituivat ystävieni ja vanhempieni avulla, sain hankittua itselleni pikapassin, työvuorolistoja ei oltu töissä tehty, joten vapaatkin sain järjestettyä sekä tärkeä ystäväni lupautui koiranhoitajaksi. Kaikesta ensivaikeuksista huolimatta pääsin siis matkalle lähtemään. Siitä saan kiittää ihania enkeleitäni <3 Alanyan matka oli todella rentouttava ja avartava. Toivottavasti saisin myös tulevaisuudessa matkustella ja nähdä muita kulttuureja. Tänä vuonna (2013) tapahtui myös toinen ihana ihme: äitini pääsi myös ensikertaa elämässään ulkomaille siskonsa kanssa <3 Olin niin onnellinen meidän molempien puolesta! 

                                                    Alanya 2013 <3

Toivotut ja toteutuneet asiat:

En edes muista kaikkia ihania asioita, joita olen saanut, kun olen tarvinnut tai halunnut, mutta muistan sen, että olen kuitenkin saanut aina kaiken ja enemmänkin mitä olen pyytänyt <3 
Alkuvuodesta (2013) toivoin, että pääsisin sinä vuonna edes yhdeksi päiväksi mökille, järven rantaan rentoutumaan. En kerennyt koko kesänä mennä sukuni mökille Savonlinnaan eikä kellään muulla ystävälläni ole mökkiä. Tutustuihin kuitenkin kesällä kahteen ihanaan tyttöön, jotka ehdottivat, että lähtisimme heidän mökeilleen isolla porukalla rentoutumaan. Heidän mökkinsä olivat todella upeita, sijaitsivat mahtavalla paikalla ja mikä parasta, sain ottaa Pojunkin niille reissulle mukaan. Lisäksi sain vielä helmikuussa järjestettyä 25-vuotis syntymäpäiväni mökille, jonka vuokrasin Hämeenlinnasta. En olisi koskaan uskonut sen toteutuvan, koska monena edellisenä vuotena olin joutunut rahan tai muiden syiden vuoksi mökin vuokrauksen perumaan. Tästä asiasta ajattelin heti niin, että sain taas enemmän kuin pyysin, koska pääsin kolmena eri viikonloppuna mökille ja vieläpä hyvällä ystäväporukalla :) Kiitos enkeleille tästä <3
Tähän osioon kuuluu myös kaikki ihanat höyhet, jotka olen aina saanut kun olen niitä pyytänyt tai ajatellut <3

Viime syksynä minulle tapahtui yksi ihana ihme. Olin soittanut ennustaja Tuijalle muutamaa päivää aikaisemmin. Hän oli kertonut, että tulen kulkemaan valonpolkua. Olin tämän asian kyllä jo silloin itsekin tiedostanut, mutta sain vielä aivan mahtavan varmistuksen siitä. Olimme Pojun kanssa iltalenkillä pimeänä syysiltana kotini viereisellä ulkoilureitillä. Ihmettelin, kun huomasin jo kauempaa, että kaikki kävelyreitin katuvalot olivat sammuneet. Lähemmäksi saapuessamme mietin, että pitäisikö kääntyä takaisin, kun ei tiellä nähnyt kauheasti eteenpäin. Päätin kuitenkin jatkaa matkaa. Heti ensimmäisen lampun kohdalle saapuessamme, valot yhtäkkiä syttyivät! Siis aivan uskomatonta! Tiesin silloin, että minun tieni tullaan aina valaisemaan, missä tahansa liikunkin ja vielä mieleeni muistui Tuijan sanat: "tulet kulkemaan Valonpolkua!" Kyllä, aivan kirjaimellisesti :)


Huomatkaa nämä asiat, joilla teille voidaan antaa vastauksia kysymyksiinne tai ratkaisuja ongelmiinne:

- Avaat sanomalehden tai näet mainoksen, jossa sanat, otsikot tai tekstit, kuin huutavat juuri sinulle.
- Kuuntelet radiota, ja ykskaks siellä käyty keskustelu, tuntuu puhuvan juuri sinulle tai
  kuulet jonkun kappaleen, joka tuo mieleesi jonkun ihmisen tai jonka sanat viestittävät sinulle jotain!

Tavaroiden katoaminen:

Viime kesänä (v.2012) tapahtui yksi kummallinen asia. Olin juomassa aamukahviani sen hetkisen asuntoni pihalla. Puhelimeni oli taskussani, niin kuin aina. Menin sitten yläkertaan tietokoneelle ja laitoin puhelimeni ja kahvikuppini pöydälle. Internetissä jonkin aikaa surffaillessani, päätin lähteä alakertaan hakemaan lisää kahvia. Yhtäkkiä ihmettelin, että missä puhelimeni on. Olin aivan varma, että laitoin sen pöydälle, mutta se ei enää ollut siinä. Etsin tottakai kaikki taskuni ja pöydän alusen, mutta sitä ei löytynyt mistään. Sain pienen paniikin aikaiseksi, koska ajattelin silloin, että puhelimessani on minun koko elämä; kaikkien numerot, tärkeät muistutukset, työvuorot ym. siis aivan KAIKKI! Pengoin koko asunnon ja pihankin, mutta sitä ei vaan löytynyt! Kirjoitin ystävälleni facebookissa, että voisiko hän soittaa numerooni. Jotenkin kummallisesti puhelimeni oli hälyttänyt muutaman kerran, mutta sitten siitä loppui akku! Se oli aivan hirveää! Minusta tuntui, että koko elämäni romahti. Elin muutenkin sillä hetkellä aika vaikeaa aikaa ja mietin, että: "Nyt riitti! En jaksa enää!" Muutama päivähän siinä meni masennellessa. Sen jälkeen ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin tilata uusi puhelin ja sim-kortti. Onneksi sain entisen numeroni käyttööni. Puhelintani ei edelleenkään tähän päivään mennessä ole löytynyt ja olen jo sen asian hyväksynyt. Mietin monesti jälkeenpäin, että aivan selvästi sen katoamisella joku tarkoitus oli. Tässä muutamia ajatuksiani siitä: Se, että en eläisi elämääni puhelimen varassa (musitutukset ym.), oppisin jättämään menneisyyden ja sen vatvomisen taakseni (entisten kumppanieni viestit, kuvat ja puhelinnumerot), oppisin olemaan enemmän yksin sekä rauhoittumaan ja pysähtymään ja keskittäisin ajatukseni tärkeämpiin asioihin eli ei mihinkään materiaaliin. Se oli kyllä ihme, miten nopeasti pääsin asian yli ja muistin jopa useat kadonneet muistutukset (ystävieni syntymäpäivät, lahja ideat ym.) kuitenkin ulkoa. Siitä (nyt ajateltuna, todella pienestä jutusta) selvittyäni olin taas lähempänä mielenrauhan löytymistä.       2 kommenttia:

  1. Harmillista, kun niin paljoa katosi hetkeksi aikaa puhelimesi mukana. Jokin merkki tuokin aivan varmasti. Tapahtuneella on jokin tarkoitus...

    VastaaPoista