Enkelit

Arkkienkelit

Arkkienkelit ovat hyvin mahtavia ja suuria valon olentoja, jotka voivat auttaa sinua hyvin paljon henkisellä tielläsi. Usein arkkienkeleille on määritelty heidän omat velvollisuutensa ja “osaamisalueet”, mutta meidän on hyvä muistaa että arkkienkelien tehtävät ovat monin tavoin päällekkäisiä. Voimme olettaa yhden vastaavan parantamisesta ja toisen suojelemisesta, mutta heidän tasollaan on mahdollista toteuttaa kenen tahansa toisen tehtäviä. Arkkienkelit yksinkertaisesti keskittyvät vastaamaan enimmäkseen tietyistä tehtävistä.
Arkkienkelit ovat enkelihierarkiassa enkelten yläpuolella ja heitä on maailmankaikkeudessa miljoonia. Vain harva heistä siis työskentelee meidän kanssamme Maapallolla. Arkkienkeleiden tehtävänä on ihmisten auttamisen lisäksi toisten enkeleiden valvominen. Arkkienkelit voivat muidenkin enkeleiden tapaisesti olla monessa paikassa samaan aikaan, joten muista että avunpyyntösi ei milloinkaan ole pois toisilta – ansaitset kaiken avun kunhan vain osaat pyytää.
Arkkienkeleistä puhuttaessa mainitaan usein “seitsemän sädettä” ja jokainen arkkienkeli työskenteleekin aina tietyllä säteellä. Muut enkelit jotka työskentelevät tietyn Arkkienkelin valvonnassa, ovat tämän saman säteen valvonnassa ja ohjauksessa. Myös me ihmiset voimme olla suuntautuneita tiettyyn säteeseen – jos sinua esimerkiksi kiinnostaa parannustyöt, niin silloin vihreän säteen arkkienkeli Rafael on sinua lähinnä oleva arkkienkeli.
Arkkienkeillä on sekä feminiininen että maskuliininen puolensa joten heillä ei varsinaisesti ole sukupuolta. Usein arkkienkeleiden tunnusenergia ilmentää kuitenkin jompaakumpaa sukupuolta ja usein heidät kuvataankin mieheksi. On myös yleistä kuvata osa naisiksi, kuten esimerkiksi Gabriel ja Jofiel. Arkkienkeleiden kaksoisliekit työskentelevät maskuliinisen puolen kanssa kantaen feminiinistä energiaa täydentäen näin toinen toisiaan.
Tässä yleisimmin tunnetut arkkienkelit:

Arkkienkeli Ariel

Maan enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumalan leijona”
Työskentelee säteellä 1
Väri: vaaleanpunainen
Kivet: ruusukvartsi, fluoriitti, smaragdi, vaaleanpunainen turmaliini, vihreä turmaliini, jade
Ariel työskentelee luonnon eheyttämiseksi sekä suojelemiseksi. Tähän tehtävään kuuluu myös tärkeänä osana kaikki Maapallon eläimet – eritoten villeinä elävät sekä eläimet jotka elävät vedessä. On hyvä pyytääkin arkkienkeli Arieliä apuun aina kun löydät haavoittuneen eläimen tai mikäli lemmikkieläimesi kaipaa apua. Ariel työskentelee arkkienkeli Rafaelin kanssa eläinten parantamistyössä. Hän suojelee myös ihmisiä sekä henkiä maan päällä ja auttaa meitä ymmärtämään kaikkia elämänmuotoja jotta oppisimme arvostamaan elämää Maapallolla. Ariel voi auttaa sinua monissa ympäristöön liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi kierrätyksessä. Hän auttaa mielellään sinua oppimaan monia asioita luonnosta, kuten esimerkiksi kivien, puiden ja kasvien parantavia kykyjä.
Ariel valvoo keijuja, veteen liittyviä luonnonenkeleitä. Keijujen tehtävänä on pitää merien, järvien, jokien, purojen ja lampien ympäristöt puhtaina. Hän saattaakin ottaa sinuun yhteyttä mikäli koet tärkeäksi vesistöjen ja niiden asukkien auttamisen. Tästä suurenmoisesta työstä saatat saada palkkioksi ihmeellisiä ilmestyksiä ja suurempia maagisia voimia. Ariel voi myös auttaa sinua vahvistamaan yhteyttäsi luontoon sekä luonnonhenkiin, joten jos koet tämän asian tärkeäksi niin pyydä häneltä apua.
Voit pyytää Arkkienkeli Arielia avuksi missä tahansa – mutta saatat tuntea/kuulla/nähdä hänet parhaiten luonnon keskellä, erityisesti veden äärellä. Ariel liitetään myös usein tuuleen, joten voit tuntea hänen läsnäolonsa esimerkiksi tuulahduksena. Koska hän työskentelee ensimmäisellä säteellä joka ilmentää vaaleanpunaista väriä, saatat nähdä tai tuntea hänet myös vaaleanpunaisena värinä. Nimensä mukaisestikin Ariel liitetään usein leijoniin joten jos näet näistä näkyjä niin voit olla varma että Ariel on luonasi.
Viesti Arielilta: “Rakkaat ihmiset. Elämme hyvin jännittäviä ja tärkeitä aikoja ja nyt onkin tärkeää keskittää huomio itseensä ja ympäristöön. Me enkelit olemme sankoin joukoin teidän joukossanne ja tuomme teille tärkeän viestin ympäristöstänne. Olette varmaankin huomanneet miten luonto on viime aikoina reagoinut voimakkaastikin. Tämä johtuu siitä että se puhdistuu ja tuo uutta energiaa maapallolle. On hyvin tärkeää nyt että keskitätte ajatuksenne vain positiivisiin asioihin, sillä niillä on suurenmoinen vaikutus kaikkeen. Rakastakaa luontoa ja kaikkea ihanaa elämää mitä meillä täällä on. Eläimet ovat hyvin tärkeässä vaiheessa myös ja he kokevat samoja oireita kuten tekin näinä tärkeinä aikoina. Yhdistykää luontoon jälleen kerran niin tulette löytämään vapauden ja rakkauden – niin helppoa sen saavuttaminen voikaan olla! Olen kanssanne heti kun pyydätte minua apuun ja voitte pyytää apuani kaikenlaisiin asioihin. Autan kuitenkin erityisen mielelläni luontoon liittyvissä pyynnöissä sillä koen tämän asian minulle erittäin tärkeäksi asiaksi. Muistakaa että ette koskaan ole yksin, sillä rakastamme teitä ainiaasti. Olette hyvin tärkeitä meille ja en voikaan korostaa tarpeeksi kuinka tärkeä teidän ajatusten laatu on tällä hetkellä. Mikäli koette olonne välillä hankalaksi tai epämukavaksi näissä huikeissa energioissa niin kehotan teitä hiljentymään luonnossa, siellä monet kasvit ja henget voivat auttaa sinua tasapainottumaan ja löytämään tuon hetkessä elämisen taidon jälleen.”

Arkkienkeli Azrael

Muutoksen ja kuoleman enkeli
Nimi tarkoittaa “se, jota Jumala auttaa”
Työskentelee säteellä 2
Väri: keltainen
Kivet: Sitriini, vuorikristalli, phenakiitti, ametisti
Azrael auttaa ihmisiä siirtymään maanpäällisestä elämästä eteenpäin Taivaaseen. Hän lohduttaa ihmisiä ennen heidän siirtymistään ja varmistaa ettei kuolemaan liity kärsimystä ja auttaa jokaista sopeutumaan toiselle puolelle. Hän on myös omaisten luona tukemassa heitä kun he tuntevat surua – häntä kutsutaankin usein myös lohdun tuojaksi. Jos olet menettänyt jonkun, pyydä Azraelia tueksesi ja lohduksesi. Voit myös pyytää häntä auttamaan poismennyttä läheistäsi ja tapaamaan hänet Taivaassa. Pyydä häntä myös kuolleiden tai kuolevien läheisten luokse.
Arkkienkeli Azrael on varsin hiljainen ja pidättyväinen, sillä hän kunnioittaa suruprosessia eikä puutu ihmisten suruvaiheeseen. Hän on kuitenkin tällöin aina vierellä ympäröiden surevat parantavalla voimallaan ja jumalaisella valolla, jotta surusta selvittäisiin. Azrael auttaa myös omaisia selviämään kuolemasta taloudellisesti. Hän on perinnönjaossa mukana ja auttaa tätä sujumaan rauhassa ja oikeudenmukaisesti.
Monet ihmiset pelkäävät suurestikin kuolemaa, sillä he ehkä luulevat kokevansa tällä hetkellä suurta kärsimystä ja miettivät minne joutuvatkaan kuoleman jälkeen. Mutta onko tähän oikeasti aihetta? Mitä jos tämä kuoleman hetki onkin vain hyvin kaunis siirtymä enkeleiden saattamana valoon? Azrael auttaakin myös näitä kuolemaa pelkääviä ihmisiä pääsemään eroon pelostaan. Hän auttaa heitä ymmärtämään että kuolema on vain siirtymä yhdestä kodista toiseen kotiin.
Azraelin läsnäoloa ei tarvitse pelätä, sillä se ei merkitse kuolemaa. Hän on luonamme myös monissa muissa suurissa muutoksissa joita koemme Maan päällä. Näitä voi olla esimerkiksi avioliittoon astuminen, muutto toiselle paikkakunnalle tai uran vaihto. Muutokset kuuluvat elämään ja Azrael on ihana auttaja näinä hetkinä.
Azraelin viesti: “Olette minulle hyvin tärkeitä kaikki ja siitä syystä olenkin teidän seurassanne tärkeinä hetkinä. Kuolema on sellainen mystinen asia jota valitettavasti monet pelkäävät mutta minä haluan tuoda teille viestin siihen liittyen: Kuolema on tärkeä ja upea hetki jolloin siirryt Jumalan rakastavaan syliin. Tätä hetkeä ei tarvitse pelätä vaan sitä voisi ennemminkin odottaa innolla. Olen kanssasi tuona upeana hetkenä ja tuen sinua ja läheisiäsi. Toivon että ette pelkäisi minua sillä olen enkeli muiden joukossa. Rakastan teitä syvästi ja minulla on kunnia olla teidän tukenanne elämässänne. Uskokaa siihen että autan teitä aina kun on tarvetta.”

Arkkienkeli Gabriel

Puhtauden ja kauneuden enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumala on vahvuuteni”
Työskentelee säteellä 4
Kaksoisliekki: Hope
Henkinen asuinsija: Findhorn sekä Mount Shasta
Kivet: rubiini, punainen graniitti, jaspis, onyksi
Viikonpäivä jolloin hänen energiat tuntuvat voimakkaimpana: perjantai
Chakra josta on vastuussa: peruschakra ja sakraalichakra
Väri: valkoinen
Gabriel tunnetaan sanansaattajaenkelinä, sillä hän on se kuuluisa enkeli, joka kertoi Elisabetillä ja Marialle heidän tulevien poikiensa, Johannes Kastajan ja Jeesus Nasaretilaisen syntymästä. Gabriel saneli myös Muhammedille islamin pyhän kirjan, koraanin. Gabriel tunnetaan yleisesti sopusoinnun, kauneuden, puhtauden ja taiteen enkelinä.
Gabriel voi auttaa sinua hyvin monissa asioissa. Mikäli tahdot kehittää itsessäsi selkeyden, puhtauden, järjestyksen tai kurin ominaisuuksia, kutsu Gabrielia avuksesi. Gabriel voi lisäksi auttaa sinua puhdistumaan kielteisistä tunteista, tuoden tilalle iloa ja rakkautta. Mikäli kaipaat selkeyttä ja puhdistautumista, voit pyytää ennen nukkumaanmenoasi että pääsisit nukkuessasi vierailemaan arkkienkeli Gabrielin henkisellä asuinsijalla Mount Shasta -vuorella. Herätessäsi voit huomatakin kuinka selkeältä kaikki vaikuttaa ja tiedät täsmälleen mitä sinun tulee tehdä jos sinulla on meneillään esimerkiksi jonkunlainen projekti.
Gabriel ja Ohjauksen enkelit auttavat meitä ymmärtämään elämämme suunnitelmaa, jonka olemme itse laatineet ennen syntymäämme henkioppaidemme ja Karman valtiaiden kanssa. Jos olet valmis, niin voit pyytää arkkienkeli Gabrielia valaisemaan sinua elämäntehtävästäsi. Hän auttaa sinua tällä tiellä ja tuo sinulle tehokkuutta ja sitkeyttä jotta pysyisit tärkeällä polullasi. Älä siis epäröi pyytää häneltä apua, sillä hän voi auttaa sinua hyvinkin paljon henkisellä tielläsi.
Gabriel on erittäin avulias auttamaan luovia ihmisiä kaikessa kommunikointiin liittyvässä, kuten esimerkiksi musiikin tekemisessä, kirjoittamisessa sekä taiteessa. Hän auttaa meitä tuntemaan taiteen syvemmin sekä välittämään tätä kautta korkeita energioita toisillekin ihmisille. Ota tavaksesi siis pyytää Gabriel avuksesi kaikessa luomiseen liittyvissä asioissa.
Gabriel on Syntymisen enkeli ja hän onkin raskaana olevien, raskaaksi haluavien ja synnyttävien luona sekä auttaa myös adoptioasioissa. Voit pyytää Gabrielia avuksesi näissä asioissa. Pyydä häntä myös siunaamaan jokainen vastasyntynyt olento.
Arkkienkeli Gabrielin viesti: “Olen teidän luonanne ilon hetkinä kun synnytätte tähän maailmaan jotain uutta. Ottakaa tavaksenne pyytää minua avuksenne luomistöissänne ja tulette huomaamaan kuinka toimitte jumalallisena kanavana – me enkelit rakastamme niin kovasti kun voimme tuoda kauttanne tähän ihanaan maailmaan uusia asioita kaikkien muidenkin ihasteltavaksi. Taiteet ja musiikki ovat hyvin tärkeitä asioita joten laatikaa aikaa nauttiaksenne näistä asioista – tulette huomaamaan kuinka me enkelit olemme vierellänne näinä hetkinä opastaen teitä huomioimaan pienenpienetkin tärkeä asiat joita on luomishetkellä luotu yhdessä. Voitte myös pyytää apuani kaikenlaiseen muuhunkin – autan teitä mielelläni esimerkiksi puhdistamaan ajatuksenne ja kirkastamaan mielenne. Monella on tänä aikana mieli täynnä kaikenlaisia murheita ja muita mietteitä -  pyytäkää minua avuksenne mikäli teille tulee tällaisia ajatelmia. Olen vierellänne nyt ja opastan teitä henkisellä polullanne. Muistakaa että ette koskaan ole yksin sillä me kuljemme teidän kanssanne kaikkina hetkinä. Olette meille hyvin tärkeitä ja muistakaa että kuljette vain valossa mikäli päätätte näin.

Arkkienkeli Haniel

Armon ja ilon enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumalan loisto” tai “Jumalan loistokkuus”
Työskentelee säteellä 5
Väri: vihreä/valkoinen
Kivet: sodaliitti, sininen turmaliini, angeliitti, sugiliitti
Haniel kuvataan yleensä feminiinisessä muodossa ja hänet liitetään usein kuun energioihin. Mikäli olet kiinnostunut kuun energioista niin voit pyytää Hanielia oppaaksesi tässä aiheessa. Hän auttaa sinua kiinnittämään huomiosi kuun kiertoon ja tätä kautta saamaan paljon hyötyä kuun energioista arkielämääsi.
Hanielia sanotaan ilon enkeliksi ja hän voikin piristää olotilaasi suuresti tuomalla harmoniaa ja tasapainoisuutta elämääsi mikäli käännyt hänen puoleensa. Hän kehottaa ihmisiä nauttimaan elämästä ja olemaan murehtimatta ottamalla asioita liian vakavasti. Mikäli koet olosi turhautuneeksi etsiessäsi omaa henkistä polkuasi, voit pyydä Hanielia uudistamaan ajatuksesi; hän tuo parantavaa energiaa luoksesi ja auttaa sinua löytämään jumalallisuuden, minkä kautta löydätkin iloisuuden ja intohimon takaisin elämääsi.
Haniel voi auttaa meitä paljon henkisellä tiellämme; hän voi auttaa sinua kehittämään itsetuntoasi sekä sisäistä vahvuuttasi. Haniel auttaa meitä löytämään piilossa olevat kykymme ja intohimomme. Hänen energiansa on hyvin tasapainoittavaa ja rauhoittavaa, minkä avulla pystytkin käsittelemään monia sisäisiä tunteitasi ja asenteitasi jotta pääsisit taas eteenpäin polullasi. Hän auttaa meitä myös ihmissuhteissamme ja voitkin pyytää häntä avuksesi jotta löytäisit intohimon suhteeseesi jälleen, mikäli koet että intohimo on hiipunut. Haniel auttaa naisia löytämään naisellisuuden ja vahvistamaan omaa feminiinisyyttään. Hän rohkaisee näiden ominaisuuksien lisäämiseen ja voi tuoda intohimoa myös itsestä huolehtimiseen.
Arkkienkeli Hanielia kutsutaan myös armon enkeliksi, sillä hän voi tuoda tätä ominaisuutta elämääsi. Kun pyydät häntä avuksesi voit huomata kuinka monet tarpeettomat haasteet väistyvät elämästäsi ja tätä kautta saavutat enemmän rauhaa ja iloa. Mikäli näet vihreää tai turkoosia valoa lähelläsi tai mikäli olet kiinnittänyt huomiosi kuuhun, niin voit olla varma että arkkienkeli Haniel on luonasi.
Arkkienkeli Hanielin viesti: “Rakkaat, näen teissä monia jotka ovat eksyneet polultaan ja murehtivat turhaan pieniäkin asioita. Minä olen täällä auttaakseni teitä kaikkia löytämään ilon ja rakkauden kaikesta! Älä epäröi pyytää minulta apua – minä autan sinua aina kun sitä pyydät. Voin virkistää mieltäsi ja auttaa sinua löytämään ilo kaikkialta. Tämä on hyvinkin yksinkertaista mutta valitettavasti joskus ette pysty näkemään jumalaista valoa kun mielenne ei salli sitä. Sallikaa minun tällöin auttaa teitä. Tuon teille myös erittäin tärkeän viestin koskien omaa sisäistä valoanne; koska olette kaikki yhtä jumalaista valoa niin muistakaa että olette täällä iloitaksenne – unohtakaa siis turhat ajatukset ja selvittäkää sisäiset riitanne, jotta voisitte kuunnella jälleen sydäntänne. Myös ihmissuhteenne ovat erittäin tärkeitä joten muistakaa vaalia niitä. Voin auttaa teitä löytämään intohimon elämäänne, sillä tämän myötä tulette nauttimaan elämästä entistä enemmän. Olen täällä teidän apunanne ja rakastan teitä ikuisesti.

Arkkienkeli Jeremiel

Näkyjen ja inspiraation enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumalan armo”
Työskentelee säteellä 7
Väri: violetti
Kivet: aurinkokivi, kuukivi, karneoli
Jeremiel tunnetaan näkyjen ja unien arkkienkelinä. Hän tuo Jumalalta lohduttavia ja kannustavia viestejä niille, jotka ovat jostain syystä hieman lannistuneita. Hän auttaa myös ihmisiä näkemään kaikki asiat positiivisessa valossa ja tarkastelemaan elämäänsä jotta olisi mahdollista tehdä tarvittavia muutoksia sen muuttamiseksi vielä parempaan suuntaan. Voit pyytää Jeremieliä avuksesi jos haluat tarkastella omaa elämääsi ja tutkia oletko tekemässä oikeita ratkaisuja. Jeremiel auttaa sinua tarkastelemaan menneisyyttäsi ja tekemään tämän pohjalta positiivisia ratkaisuja jotta voisit tulla vielä entistä vahvemmaksi ja rakastavaksi ihmiseksi.
Arkkienkeli Jeremiel auttaa myös henkimaailmaan siirtyneitä sieluja tarkastelemaan elettyä elämää, jotta he voisivat tehdä myönteisiä valintoja tulevaisuutta ajatellen. Hän on sinun kanssasi myös hetkinä jolloin olet tekemässä muutoksia elämässäsi. Voit pyytää häntä avuksesi erilaisissa elämänmuutoksissa, ja hän on kannustamassa vierelläsi ja muistuttamassa sinua siitä että kaikki on hyvin. Voit pyytää häntä auttamaan sinua tekemään viipymättä tarvittavat muutokset elämääsi.
Jeremiel voi tuoda sinulle selvänäköisiä unia tai näkyjä ja voit pyytää häneltä näitä, jotta saisit näiden kautta opastusta ja selkeyttä tulevaisuutesi suhteen.
Viesti arkkienkeli Jeremieliltä: “Huomaan että moni ihminen teistä on nyt kokemassa suuria muutoksia elämässään. Älkää huolehtiko sillä nämä muutokset ovat vain siirtymishetki vielä parempaan elämään. Mikäli koet että tarvitset apua jossain muutostilanteessa, niin pyydä minua apuusi. Minä tuon sinulla ohjausta ja tasoitan tietäsi, jotta saisit itse keskittyä hetkessä elämiseen ja muiden ihmisten rakastamiseen. Monet ihmiset pelkäävät muutoksia mutta minä tuon teille lohduttavan viestin; olen täällä auttaakseni teitä. Voitte oppia vain mikäli antaudutte täysin elämälle ja kuuntelette sydäntänne. Se on erityisen tärkeää näinä päivinä. Kuunnelkaa siis sydäntänne ja meidän enkeleiden viestejä, niin te ette voi koskaan eksyä polultanne ja se tulee aina olemaan turvallinen. On hyvin tärkeää elää hetkessä mutta sallikaa itsellenne aika ajoin matkata myös menneisyyteen, sillä myös menneisyyttä tarkastelemalla voitte oppia paljon. Tätä kautta pystytte tekemään entistä parempia valintoja ja näette minkä vuoksi olettekaan kokeneet erilaisia asioita elämässänne. Nämä muutokset ovat juhlistamisen arvoisia hetkiä, sillä uusi on aivan kätenne ulottuvilla – muistakaa siis että vain muuttamalla itse asioita voitte muuttaa elämänne.”

Arkkienkeli Jofiel

Kauneuden ja valaistumisen enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumalan kauneus”
Työskentelee säteellä 2
Kaksoisliekki: Christine
Henkinen asuinsija: Kiinan muurin eteläpuoli
Kivet: Sitriini, vuorikristalli, phenakiitti, ametisti
Viikonpäivä jolloin hänen energiat tuntuvat voimakkaimpana: sunnuntai
Chakra josta on vastuussa: kruunuchakra
Väri: keltainen
Jofiel tunnetaan viisauden, valaistumisen ja kauneuden enkelinä. Häntä sanotaan myös “taiteilijoiden suojeluspyhimykseksi”, sillä hän oli läsnä Eedenin puutarhassa ja myöhemmin oli suojelemassa Nooan poikia. Jofiel auttaa meitä näkemään kauneutta joka puolella; ajattelemaan kauniita ajatuksia, näkemään ja arvostamaan kaikkea ympärillämme ja tätä kautta ilmentämään enemmän kauneutta elämäämme. Pyydä Jofielia luoksesi puhdistamaan sinusta kaikki kielteiset tunteet ja tuomaan tilalle rakkautta, iloa ja valoa.
Jofiel ja Christine ovat vahvasti opettajien ja opiskelijoiden luona ja auttavat heitä omaksumaan uutta tietoa. Voit pyytääkin Jofielia kirkastamaan opettajien ja opiskelijoiden ajatuksia aina kun kuljet jonkun koulun ohitse. On hyvä myös pyytää häntä kaikkien valta-asemassa olevien luokse (esimerkiksi poliitikot), jotta he opastaisivat heitä kaikkien ihmisten parhaaksi. Voit myös pyytää häntä avuksesi mikäli olet opiskelemassa uusia asioita tai olet menossa esimerkiksi tenttiin; hän valaisee mieltäsi ja auttaa sinua keskittämään ajatuksesi tarvittaviin asioihin.
Voit pyytää Jofieliä avuksesi myös jos olet pitämässä esimerkiksi puhetta tai olet aloittamassa jotain taiteellista projektia.
Arkkienkeli Jofielin viesti: “Kauneutta on ympärillänne koko ajan. Minä voin auttaa teitä löytämään elämän kauneuden, mikäli sinusta tuntuu että kaipaat tästä asiasta muistutusta. Muistakaa että voin auttaa teitä vain jos pyydätte apuani, älkääkä epäröikö ollenkaan avunpyynnöissänne. Olen teidän luona samantien kun pyydätte minua apuunne. Elätte nyt hyvin mielenkiintoisia aikoja ja herääminen ykseyteen onnistuu näinä ihmeellisinä aikoina paljon helpommin kuin aikaisemmin. Minä voin auttaa teitä tässä prosessissa; kiinnitän huomionne tämän hetken kauneuteen ja autan teitä pääsemään eroon egon kamppailuista. Muistakaa elää nauttien, sillä me enkelit rakastamme kun voimme iloita teidän kanssanne. Ilo on avain onnelliseen elämään ja rakkauteen. Me rakastamme teitä hyvin syvästi aina ja iloitsemme suuresti kun voimme olla teidän apunanne. Monet teistä ovat kokeneet isojakin elämänmuutoksia näinä aikoina ja olette oppimassa paljon uusia asioita. Voin auttaa teitä omaksumaan uutta tietoa ja voin tuoda teidän tietoisuuteenne paljon uusia asioita suoraan Lähteestä. Mikäli haluatte valaistua ja koette tärkeänä ymmärtää elämän monia asioita, niin pyytäkää minua avuksenne. Tuon teille uuden ajan tietoa ja autan teitä löytämään uusia väylöjä joita pitkin teidän kannattaa kulkea. Olette minulle hyvin rakkaita ja näen teidät pian aivan uudessa maailmassa – iloitkaa sillä olette jo melkein siellä!”

Arkkienkeli Metatron

Enkelten johtaja
Tunnetaan myös nimellä “Kasvojen ruhtinas” (se, jolla on lupa nähdä Jumalan kasvot)
Väri: oranssi
Henkinen asuinsija: Luxor
Chakra josta on vastuussa: Tähtiportti
Arkkienkeli Metatron on yksi kahdesta arkkienkelistä, jotka ovat eläneet ihmisenä maan päällä (toinen heistä on Sandalfon). Joidenkin tietojen mukaan Metatron toimi ihmisenä eläessään profeettana ja kirjurina, Enochina (Kuningas Hanok). Hän säilytti eläessään Jumalalta saamansa puhtauden, joten hänet saatettiin suoraan seitsemänteen Taivaaseen jatkamaan työtään. Eläessään ihmisenä hän teki lahjakkaasti ja rehellisesti kirjoitustöitä, joten hänelle annettiin samanlainen tehtävä myös Taivaassa; hänen tehtävänään oli kirjoittaa kaikki mitä maan päällä tapahtuu akaasisiin aikakirjoihin (Elämän kirja).
Metatron on energinen ja tulinen enkeli ja häntä pidetään nuorimpana ja pisimpänä arkkienkeistä. Hän toimii hyvin laajalti monien ihmisten kanssa, sillä hänellä on paljon kokemusta ihmisenä sekä enkelinä olosta. Hänen viestinsä ovat hyvin käytännönläheisiä ja hänen energiansa on hyvin rauhallinen ja vaikuttava. Tämä johtuukin varmasti siitä että hänellä on kokemusta ihmiselämästä.
Voit pyytää Metatronia avuksesi henkisellä tielläsi; hän opastaa sinua ja tasoittaa sinun polkuasi ja auttaa sinua löytämään elämäntehtäväsi. Metatron voi auttaa sinua paljon henkisellä polullasi, hän voi opettaa miten voit käyttää kykyjäsi muiden hyväksi. Voit pyytää häntä myös puhdistamaan chakrojasi sekä keskittymään vain positiivisiin ajatuksiin. Jos näet lähelläsi kirkasta valoa, voit olla varma että Metatron on sinun luonasi. Hänen läsnäolonsa on hyvin vaikuttava ja voimakas kokemus, joten tiedät varmasti kun hän on lähelläsi. Jotkut ovat huomanneet että Metatronin läsnäolon voi huomata myös voimakkaana yrttimäisenä tuoksuna (yrttejä, chiliä, pippuria). Mikäli huomaat että negatiiviset ajatukset ikäänkuin häviävät ja korvaantuvat positiivisilla, Metatron on saattanut auttaa sinua. Hän on hyvin huolestunut ihmisten negatiivisuudesta, sillä kirjatessaan kaikkia tapahtumia aikakirjoihin, on hän huomannut kuinka suuri vaikutus negatiivisilla ajatuksilla on kaikkeen.
Metatron auttaa myös paljon lapsia; varsinkin nykyajan indigo- ja kristallilapsia. Hän on huolissaan siitä, kuinka usein lapset diagnosoidaan tarkkaavaisuushäiriöisiksi (ADD, ADHD), ja onkin lääkäreiden, opettajien ja muiden ammattilaisten luona opastamassa heitä luonnollisten vaihtoehtohoitojen pariin. Metatron on myös henkimaailmaan siirtyneiden lapsien sielujen kanssa.
Metatronin viesti: “Olen todellakin suuri arkkienkeli joten apuni voi tuntua hyvinkin konkreettiselta. Autan sinua kaikessa mikäli vain pyydät apuani. Rakastan teitä syvästi ja ymmärrän murheitanne hyvin sillä olen itsekin asunut ihmiskehossa. Energiani on hyvin tasapainottavaa joten voitte kutsua minut luoksenne vain löytääksenne tasapainon ja rauhan arjen keskellä. Monet arkkienkelit sanovat samaa; tämä aika mitä elätte on hyvin tärkeää aikaa ja teidän ajatuksilla on suuri vaikutus. Muistakaa siis kääntää huomionne vain positiivisiin asioihin, sillä energianne vaikuttavat koko universumiin. Henkiset ihmiset ovat nyt kullanarvoisia sillä heidän valonsa voi todellakin valaista koko maapallon. Kutsukaa minua luoksenne aina kun tarvitsette apua, olen samantien luonanne kun ajattelette minua. Rakastakaa toisianne ja tulette löytämään vapauden.”

Arkkienkeli Mikael

Rohkeuden, suojeluksen ja vahvuuden enkeli
Nimi tarkoittaa “Hän joka on Jumalan kaltainen”
Työskentelee säteellä 1
Kaksoisliekki: Faith
Henkinen asuinsija: eetteritasolla Bauffin yläpuolella Kanadassa
Kivet: akvamariini, vaaleansininen topaasi, turkoosi, vaaleansininen safiiri
Viikonpäivä jolloin hänen energiat tuntuvat voimakkaimpana: tiistai
Chakra josta on vastuussa: kurkkuchakra
Väri: sininen
Mikael tunnetaan enkelten johtajana ja ylipäällikkönä. Arkkienkeli Mikael tunnetaan yleisesti suojelemisen ja rohkeuden enkelinä. Hänen pääasiallinen tehtävänsä maan päällä on vapauttaa ihmiset heidän peloistaan, jotta he pystyisivät elämään onnellisesti vapaana pelkopohjaisista ajattelutavoista. Hänet tunnetaan yleensä komeana mieshahmona, joka kantaa miekkaa ja kilpeä.
Mikäli havaitset pelkoa itsessäsi tai kaipaat rohkeutta, kutsu aina arkkienkeli Mikaelia luoksesi. Hän tuo sinulle rohkeutta, voimaa ja auttaa sinua pääsemään kaikista peloistasi eroon. Mikael auttaa sinua menestymään elämässäsi; hän tuo sinulle tahdonvoimaa, aloitekykyä ja elinvoimaa. Vahvat ja voimalliset ihmiset ovat usein läheisesti yhteydessä arkkienkeli Mikaeliin.
Mikael tunnetaan myös suojeluksen enkelinä. Voit pyytää Mikaelia suojelemaan kotiasi tai omaisuuttasi, tai voit pyytää häntä saattamaan sinut vaikkapa turvallisesti kotiin. Mikael on lisäksi erinomainen sähköisten laitteiden korjaaja. Jos jokin laite tai vaikkapa auto ei toimi, niin pyydä Mikaelia avuksesi. Mikäli koet että olet hieman eksyksissä, niin voit pyytää Mikaelia avuksesi jotta löytäisit jälleen innoituksen ja tietäisit mihin suuntaan lähteä; hän ohjaa sinua eteenpäin ja auttaa sinua löytämään oman elämäntehtäväsi mikäli olet siihen valmis.
Arkkienkeli Mikael on myös erittäin mahtava pelkojen ja negatiivisuuden poistaja, joten voit pyytää häntä esimerkiksi puhdistamaan kotisi kaikesta kielteisyydestä. Monilla ihmisille on usein erilaisia sidoksia toisiin ihmisiin, ajatusmalleihin tai tiettyihin tilanteisiin, jotka eivät palvele häntä millään tavalla. Voit pyytää arkkienkeli Mikaelia avuksesi tässä asiassa pyytämällä häntä katkaisemaan kaikki haitalliset sidokset toisiin ihmisiin, ajatusmalleihin tai mielen malleihin. Tämä pyyntö on hyvä esittää aina kun koet että sille olisi tarvetta; vaikka joka päivä! Muista kuitenkin että sinun täytyy olla valmis päästämään näistä irti, muuten Mikael ei voi näitä poistaa.
Viesti arkkienkeli Mikaelilta: “Rakkaat ihmiset – huomaan että moni teistä elää pelkojen kanssa. Sallikaa minun auttaa teitä; autan teitä puhdistumaan ja löytämään tätä kautta oman itsenne uudelleen. On erittäin tärkeää että pääsette eroon kaikista peloistanne sillä ne vain estävät sinun etenemisesi henkisellä polullasi. Voit kutsua minua aina apuun kun siltä tuntuu; olen hetkessä luonasi auttamassa sinua ja läheisiäsi. Elämä maapallolla voi joskus olla hieman vaivalloista, mutta kun sallitte meidän enkelien auttaa teitä niin elämänne tulee helpottumaan suuresti. Meille on suuri kunnia kun voimme olla teidän apunanne ja rakastamme teidän auttamista. Minä voin auttaa teitä pysymään korkeissa värähtelyissä; pyydä apuani tähän aina kun tarvitset; puhdistan alemmat värähtelyt kehostanne ja kodistanne niin teidän on helpompi keskittyä omaan polkuunne. Rakastan teitä jokaista niin paljon ja tahdon olla apunanne aina.”

Arkkienkeli Raguel

Oikeudenmukaisuuden ja harmonian enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumalan ystävä”
Työskentelee säteellä 5
Väri: valkoinen
Kivet: rubiini, punainen graniitti, jaspis, onyksi
Raguelin tehtävä Taivaassa on valvoa kaikkia muita arkkienkeleitä ja enkeleitä. Hän huolehtii että kaikki tekevät yhdessä töitä jumalallisen tahdon mukaisesti ja tästä syystä häntä kutsutaankin oikeudenmukaisuuden ja reiluuden arkkienkeliksi. Raguel puolustaa mielellään väärinkohdeltuja ja auttaa heitä tulemaan vahvemmiksi ihmisiksi. Voit pyytää arkkienkeli Raguelia tuomaan oikeudenmukaisuutta erilaisiin riitatilanteisiin tai sodissa kärsiville ihmisille tai eläimille joita kohdellaan kaltoin. Mikäli sinulla on ollut jonkunlainen riitatilanne jonkun toisen kanssa, niin voit pyytää Raguelia avuksenne jotta saisitte asian sovitettua oikeudenmukaisesti.
Raguelia voidaan kutsua joskus “paristoksi”, sillä hän voi ladata sinut kun tarvitset lisävoimia. Hän voi olla apunasi hyvin monissa asioissa, mutta kunnioittaa vapaata tahtoa, joten voi olla apunasi vain jos pyydät. Voit pyytää häntä saamaan elämäsi jälleen hallintaan ja tasapainoon.
Raguel kuvataan usein enkelinä, jolla on tasapainon vaaka käsissään. Voitkin saada oman elämäsi tasapainoon, mikäli pyydät Raguelilta apua. Jos esimerkiksi ihmissuhteesi, raha-asiat tai muut asiat ovat päässeet epätasapainoon, niin anna nämä asiat Raguelin hoidettavaksi.
Viesti arkkienkeli Raguelilta: “Olen teidän apunanne aina kun pyydätte. Voin tasapainottaa teidän energianne mikäli tunnette olonne hieman epävireisiksi. Tunnen teidät todella hyvin ja tahdon auttaa teitä polullanne. Älkää siis epäröikö pyytää minulta apua, sillä on tullut aika jolloin teidän kuuluu loistaa omaa valoanne! Rakastaminen, se on teidän tehtävänne täällä maapallolla, mutta tiedän että tämä pyyteetön rakkaus voi olla hieman hankalaa välillä. Pyytäkää siis meidän enkelien apuanne tässä tehtävässä. Elämänne tulee vielä muuttumaan, joten uskokaa siihen, tuntekaa se jo lähellänne! Rakastan teidän auttamistanne joten ottakaa tavaksenne avun pyytäminen missä ja milloin tahansa. Jos energianne ovat raskaita, niin me voimme helpottaa teidän oloanne. Uskokaa siihen että te voitte vielä tehdä ihmeitä, sillä uusi aika on jo ihan lähellä. Olette niin arvokkaita jokainen – arvostakaa siis itseänne syvästi. Siihen on omat syynsä että olette täällä juuri nyt. Olette täällä oppiaksenne ja kasvaaksenne. Olkaa siis onnellisia että saatte elää näinä ihmeellisinä aikoina. Syvässä rakkaudessa veljenne Raguel.”

Arkkienkeli Rafael

Parantamisen, runsauden, luovuuden, totuuden ja näkemyksen enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumala parantaa”
Työskentelee säteellä 5
Kaksoisliekki: Maria
Henkinen asuinsija: Portugali, Fatima
Kivet: akvamariini, vaaleansininen topaasi, turkoosi, vaaleansininen safiiri
Viikonpäivä jolloin hänen energiat tuntuvat voimakkaimpana: keskiviikko
Chakra josta on vastuussa: kolmas silmä
Väri: vihreä
Arkkienkeli Rafael on hyvin tunnettu arkkienkeli monista lauluista ja tarinoista. Hänet tunnetaan parantamisen enkelinä ja hän onkin hyvin voimallinen parantaja. Voit kutsua Rafaelia luoksesi kun olet sairas ja tarvitset fyysisen tai henkisen kehon parantamista. Voit ennen nukahtamista pyytää että pääset arkkienkeli Rafaelin hoitoon nukkuessasi, niin voit aamulla herätessäsi tuntea olosi paljon paremmaksi. Rafael voi auttaa sinua myös nukahtamaan, mikäli koet että et saa unta helposti. Voit myös pyytää Rafaelia toisten ihmisten avuksi; hän menee heti sinne minne pyydetään muttei voi kuitenkaan puuttua vapaaseen tahtoon. Rafael on myös hyvin läsnä kaikissa parantamis- tai hoitotöissä. Mikäli haluat kehittää itseäsi parantajana ja jos tunnet että valon työ on sinulle kutsumus, voit pyytää Rafaelia kehittämään sinua parantamistyössäsi. Hän voi myös auttaa kaikenlaisissa tähän liittyvissä järjestelyissä, esimerkiksi raha-asioissa. Mikäli tahdot nauttia Rafaelin valosta, voit pyytää että pääsisit nukkuessasi Arkkienkeli Rafaelin henkiselle asuinsijalle, joka sijaitsee eetteritasolla Fatiman yläpuolella Portugalissa.
Rafael hoitaa myös eläimiä, joten pyydä häntä jokaisen apua tarvitsevan eläimen luo. Mikäli olet kadottanut vaikka lemmikkieläimesi, Rafael voi auttaa sitä löytämään takaisin kotiin.
Rafael on vastuussa kolmannen silmän kehittämisestä. Kolmas silmä -chakra liittyy intuitioon, selvänäköön, mielen kohdistamiseen ja totuuteen. Selvänäköisyyden ja intuition kehittyminen on luonnollinen asia kaikille henkisestä kasvusta kiinnostuneille ja Rafael auttaakin meitä tulemaan näkijöiksi, jotta voisimme palvella toisiamme näillä taidoilla. Kolmas silmä liitetään myös manifestointiin; kun keskityt siihen mitä sydämesi toivoo ja kuvittelet selkeästi kuinka tämä asia toteutuu, voit saada sen toteutumaan. Rafael voi auttaa sinua tässä; hän auttaa sinua keskittymään ja luomaan runsautta ympärillesi.
Rafaelin kaksoisliekki Äiti Maria on toiminut maan päällä useissa inkarnaatioissa (Atlantis, Mesopotamiassa kuun jumalatar Ishtar, Egyptissä Isis, Kreikassa Diana kuun ja luonnon jumalatar sekä Jeesus Kristuksen äitinä). Maria tunnetaan enkelten kuningattarena ja hänen tehtävänsä on hoivata erityisesti lapsia. Voit pyytää Mariaa hoitoa tai tukea tarvitsevien lasten luokse, niin hän pääsee tekemään ihmetöitään.
Rafaelin viesti: “Monet ihmiset tuntevat minut parantamisen enkelinä. Tämä on hyvin totta sillä voin tuoda parantavaa valoa luoksenne suoraan lähteestä. Tämä on minun rakas tehtäväni ja palvelen teitä ilolla. Ottakaa siis tavaksenne pyytää minulta apua aina kun haluatte, olen hetkessä teidän vieressänne. Näen että monet teistä kamppailevat monien maallisten asioiden parissa. Tuon teille nyt tärkeän viestin; unohtakaa murheenne sillä ne eivät ole oleellisia. Oleellista on se, mitä voitte tehdä asialle. Teillä on kyky tehdä ihmeitä joten muistakaa tämä. Murehtiminen syö teidän energioitanne, joten älkää antako näille ajatuksille ollenkaan voimia. Me olemme teidän apunanne koko taivaallinen joukko. Voitte siis iloita sillä olemme ilolla teidän apunanne kaikessa. Rakastamme teitä syvästi ja meihin sattuu kun näemme teidät murheellisina. Elämänne voi kuitenkin muuttua hetkessä ja vain teillä on kyky muuttaa se, joten uskokaa itseenne niin syvästi kuin mekin uskomme teihin. Teissä on voima itsessänne, te olette kaikki Jumalan lapsia ja teitä rakastetaan syvästi. On tärkeää että huolehditte itsestänne. Voin auttaa teitä tässä asiassa, esimerkiksi ruokavaliossa, liikunnassa ja meditaatiossa. Odotan vain pyyntöänne että saan auttaa.

Arkkienkeli Raziel

Salaisuuksien ja mysteerien enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumalan salaisuus”
Kivet: vuorikristalli
Väri: sateenkaaren värit
Raziel työskentelee lähellä Jumalaa, joten hän tuntee kaikki maailmankaikkeuden salaisuudet. Tästä juontaakin hänen nimensä “Jumalan salaisuus”. Aikoinaan Raziel auttoi Aatamia ja Eevaa lankeemuksen jälkeen, jotta he löytäisivät takaisin kotiin. Raziel voi vahvistaa meidän selvänäköämme ja auttaa meitä ymmärtämään esoteerista tietoa. Hän voi auttaa myös ilmentämisessä sekä tietoisuuden laajentamisessa.
Voit pyytää Razielia vapauttamaan sinut peloista ja negatiivisuudesta. Hän voi lisäksi auttaa sinua syventämään tietoasi esoteerisista käsitteistä. Hänen viestinsä ovat usein syvällisiä, joten häneen on hyvä ottaa yhteyttä hiljaisuudessa.
Razielin läsnäolo koetaan usein hyvin hienovaraisena. Häntä pidetään hyvin älykkäänä sekä ystävällisenä enkelinä. Mikäli näet sateenkaaren väriä lähelläsi, niin voit olla varma että arkkienkeli Raziel on luonasi. Hänen läsnäolonsa voidaan tuntea myös mm. uskon vahvistumisena sekä äkillisenä haluna tehdä luovia asioita. Tässä tapauksessa Raziel on luultavasti käynyt inspiroimassa sinua.
Arkkienkeli Razielin viesti: Minä olen täällä auttaaksenne teitä. Olette minulle hyvin tärkeitä ja arvostan teidän kehittymistänne suuresti. Kun vain pyydätte voin raottaa verhoa edessänne; teitä odottaa aivan uudenlainen maailma! On olemassa monia eri tasoja universumissa joita voitte päästä tarkastelemaan mikäli osoitatte vain kiinnostusta. Selvänäköisyys on kaikkien etuoikeus, ja kaikille annetaan tämä suuri taito intuitiosta mikäli aikeenne vain ovat puhtaat ja rakkaudelliset. Olen täällä auttaakseni ja opetan teille monia asioita ja taitoja mikäli vain kutsutte minua. Voitte tehdä tämän pyynnön ääneen tai hiljaa mielessänne mutta kehotan että tekisitte sen kuitenkin hiljaisuudessa, sillä toimin paremmin luonanne kun olette valmistautuneet minun kohtaamiseeni. Voin tuoda teille tietoa vain kun olette siihen valmiita, joten kehotan teitä meditoimaan ja hiljentymään hetkeksi. Tämä on kuitenkin sen arvoista, sillä minun läsnäoloni on helppo havaita ja tunnette sen varmasti.”

Arkkienkeli Samuel

Rakkauden enkeli
Nimi tarkoittaa “Hän joka näkee Jumalan”
Työskentelee säteellä 3
Kaksoisliekki: Charity
Henkinen asuinsija: St. Louis, Missouri
Kivet: ruusukvartsi, fluoriitti, vaaleanpunainen turmaliini, vihreä turmaliini, jade , smaragdi
Viikonpäivä jolloin hänen energiat tuntuvat voimakkaimpana: maanantai
Chakra josta on vastuussa: sydänchakra
Väri: vihreä
Samuel tunnetaan rakkauden enkelinä ja hän auttaa sinua avaamaan sydämesi pyytettömälle rakkaudelle. He jotka edustavat tämän kolmannen säteen ominaisuuksia, ovat omistautuneita, vilpittömiä, terävä-älyisiä, järjestelmällisiä ja heillä on vilkas mielikuvitus.
Voit pyytää Samuelia luoksesi, jos sinulla on esimerkiksi sydänsuruja; hän sulattaa sisimmästäsi kaikki käsittelemättömät, negatiiviset energiat. Hän voi myös auttaa sinua löytämään anteeksiannon. Samuelin rakkauden enkelit voivat auttaa sinua löytämään myös kadonneita esineitä, joten kutsu heitä aina apuun, mikäli olet kadottanut jotain tärkeää. He auttavat sinua jos se vain on mahdollista. Samuel voi lisäksi auttaa sinua urakehityksessäsi, elämäntehtävässäsi, rakkaussuhteissasi ja hän voi jopa auttaa sinua löytämään kaksoisliekkisi mikäli olet tähän valmis. Hän auttaa ihmissuhteitasi sekä uraasi kestämään, jotta ne olisivat mielekkäitä ja terveitä.
Arkkienkeli Samuel auttaa sinua rakastamaan itseäsi ja muita pyyteettömästi. Kaikista tärkein suhde on sinun suhde itseesi, joten muista että itsesi rakastaminen on erittäin tärkeää. Voit pyytää Samuelia opettamaan sinua rakastamaan itseäsi enemmän. Samuel voi auttaa sinua myös käyttämään luovuuttasi esimerkiksi maalaamisen kautta. Samuelin läsnäolo havaitaan usein miellyttävänä kihelmöintinä kehossasi tai tunteesta kun on “perhosia vatsassa”.
Samuelin viesti: “Rakkaat, olette minulle hyvin tärkeitä. Minulla on suuri ilo auttaa teitä teidän polullanne kun tavoittelette pyyteetöntä rakkautta. Rakastan teidän auttamista ja autan teitä monin tavoin monissa osa-alueissa. Tärkeänä asiana pidän kuitenkin sitä, että te opitte rakastamaan itseänne. Tämä on avain kaikkeen; jotta pystytte rakastamaan toisia teidän pitää rakastaa itseänne. Pyytäkää minua tässä asiassa apuunne, sillä autan mielelläni. Voitte pyytää minua luoksenne milloin vaan, kun haluatte tuntea minun rakkaudelliset energiani. Rakkaus on suurin parantaja, joten autan teitä sulattamaan kaikki säröt sydämestänne. Älkää kantako kaunoja enää sydämissänne, sillä ne eivät palvele teitä ja ovat vain suureksi haitaksi. Antakaa anteeksi itsellenne ja toisille, anteeksiannolla on suuri vaikutus ja voima. Vain tätä kautta voitte kokea vapauden ja rakkauden. Olen ilolla apunanne ja luonanne ja odotan innolla kun pääsen kohtaamaan sinut.”

Arkkienkeli Sandalfon

Musiikin ja rukouksen enkeli
Nimi tarkoittaa “Veli/ystävä”
Työskentelee säteellä 4
Väri: valkoinen
Kivet: rubiini, punainen graniitti, jaspis, onyksi
Saldalfonia pidetään Metatronin kaksoisveljenä. Hän on toinen arkkienkeleistä, jotka ovat alunperin olleet ihmisiä. Saldalfon eli aikoinaan profeetta Eliana. Jumala palkitsi hänet hänen hyvästä työstään maan päällä ja hän ylösnousikin Taivaaseen. Sandalfonin tehtävä on viedä ihmisten rukoukset Jumalalle, jotta niihin vastattaisiin. Sandalfonia kuvataan usein hyvin suureksi enkeliksi, joka ulottuu jopa maasta Taivaaseen.
Voit pyytää Sandalfonia viemään rukouksesi Jumalalle. Hän auttaa sinua myös nauttimaan musiikista ja kuulemaan musiikin viestin. Musiikki voi toimia voimakkaana parantajana, joten huomioi ajatuksiasi, jotka liittyvät musiikkiin; ne saattavat olla viestejä Sandalfonilta. Sandalfon on myös musiikintekijöiden luona auttamassa heitä tekemään parantavaa musiikkia. Sandalfonia pidetään myös valtakunnan suojelijana, joten voit pyytää häntä auttamaan maailmaamme ja kaikkia siellä asuvia eläviä olentoja.
Sandalfonin viestit ovat vaimeita kuiskauksia, joten kiinnitä niihin tarkasti huomiota, jotta ymmärtäisit kaiken varmasti. Kun pyydät Sandalfonia apuusi, huomioi kaikki sävelet ja sanat, joita kuulet, sillä ne saattavat olla vastauksia rukouksiisi. Jotkut sanovat että Sandalfon voi myös auttaa odottavaa pariskuntaa määrittämällä tulevan lapsen sukupuolen.
Viesti arkkienkeli Sandalfonilta: “Tiedän kuinka haastavaa ihmiselämä voikaan olla, tämän vuoksi haluankin olla teidän apunanne kaikessa. Koen olevani etuoikeutettu kun saan olla seurassanne ja apunanne aina upeina luomishetkinänne. Tuon teille tärkeän viestin musiikkiin liittyen: se on suuri parantaja, joten kiinnittäkää huomionne siihen musiikkiin ja niihin nuotteihin jotka saavat sielunne väpättämään. Parannan monia juuri musiikin kautta, sillä se voi tehdä ihmeitä. Minulla on myös oikeus viedä rukouksenne Jumalalle. Voitte pyytää minua välittämään viestinne Alkulähteeseen, niin rukouksenne voima tulee voimistumaan. Rukoilkaa sydämestänne ja kiittäkää kaikesta, niin tulette huomaamaan kuinka suuri voima teillä onkaan käytössänne. Ihmismieli on uskomaton ja kun kiinnitätte siihen enemmän huomiota niin tulette saavuttamaan autuuden.”

Arkkienkeli Uriel

Rauhan ja viisauden enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumala on valo”
Työskentelee säteellä 6
Kaksoisliekki: Aurora
Henkinen asuinsija: Tatra -vuoret, Puola
Kivet: meripihka, tuliopaali, malakiitti, basaltti
Viikonpäivä jolloin hänen energiat tuntuvat voimakkaimpana: torstai
Chakra josta on vastuussa: solar pleksus
Väri: punainen
Urielia pidetään yhtenä viisaimmista arkkienkeleistä. Häneltä voitkin saada paljon apua moniin erilaisiin tilanteisiin; hän tuo sinulle käytännöllisiä ratkaisuja sekä luovia ajatuksia. Urielin läsnäolo ei kuitenkaan ole kovin konkreettinen, joten voitkin usein havaita hänen apunsa kun olet saanut jonkun hyvän idean päähäsi.
Uriel johtaa Rauhan enkeleitä. Hän voi tuoda sinun elämääsi paljon sopusointua ja rauhaa. Voit pyytää häntä avuksesi jos sinulla on esimerkiksi joku ihmissuhde jonka haluaisit paranevan. Uriel auttaa myös anteeksiannossa ja päästää sinut irti kielteisistä ajatuksista. Voit pyytää Rauhan enkeleitä sotien keskelle tuomaan rauhaa sekä sopusointua. Rauhan enkelit voivat pyytäessäsi tuoda sinulle sisäistä rauhaa.
Urielia sanotaan myös maan enkeliksi ja hänen apuaan voi pyytää moniin luonnonmullistuksiin, kuten esimerkiksi maanjäristyksiin, tulviin ja tulipaloihin. Pyydä häntä estämään tällaiset tapahtumat ja olemaan tällaisten tapahtumien jälkeen ihmisten luona auttamassa heitä toipumaan ja paranemaan tapahtuneesta.
Uriel on vastuussa solar pleksus -chakrasta, joka on tiedon mutta myös pelkojen keskus. Solar pleksus toimii myös valtavana henkisenä vastaanottimena; sen kautta olet varuillasi, yhteydessä rakkaimpiisi ja virittäydyt yhteisöllisten pelkojen tasolle. Herkät ihmiset kokevat usein ahdistusta solar pleksuksen alueella. Voit pyytää Urielia poistamaan sinusta pelkoja. Pyydä esimerkiksi että pääsisit nukkuessasi hänen henkiselle asuinsijalleen, Tatra-vuorille vapautumaan peloista. Meidän on hyvin tärkeää kehittää solar pleksus -chakraamme, joten Uriel voi olla siinä suurena apuna.
Urielin rauhan enkelit toivat Diana Cooperille ehdotuksen; he ehdottivat että jokainen rakentaisi kotiinsa rauhannurkkauksen, jossa ajatellaan vain rauhan ajatuksia. Tämä paikka voi olla pienikin paikka, kuten esimerkiksi tuoli ja on tärkeää ymmärtää että tähän paikkaan ei saa mennä, ellei ajatuksesi ole vain myönteisiä ja rauhallisia. Tämän nurkkauksen kautta rauha levittyy ympäristöön täyttäen lopulta koko huoneiston. Tällä voi olla todellakin suuria vaikutuksia!
Urielin viesti: “Rakkaat ihmiset. Teillä on monilla paljon pelkoja jotka voivat pohjautua jopa entisiin elämiin. Muistakaa että voitte kuitenkin vapautua näistä täysin mikäli vain olette valmiita. Pyytäkää minua apuunne, sillä autan teitä mielelläni. Pelot ja negatiiviset ajatukset kiinnittävät teidän alempiin energioihin, joten teidän on hyvin tärkeää vapautua näistä jotta voisitte kehittyä edelleen. Autan teitä myös mielelläni muissakin asioissa. Mikäli kaipaatte puhdistusta ja anteeksiantoa, minä voin tuoda näitä sinun elämääsi. Muistakaa että rauhassa eläminen on elämisen perustila, joten kaikki mitkä vetävät teidän pois tästä tilasta, eivät palvele teitä parhaalla tavalla. Voitte myös oppia hallitsemaan mieltänne niin että vaikka mitä tapahtuisi, pysytte rauhassa aina. Voin auttaa teitä tässä, kun vain pyydätte minua apuun.”

Arkkienkeli Zadkiel

Vapauden ja armon enkeli
Nimi tarkoittaa “Jumalan oikeamielisyys”
Työskentelee säteellä 7
Kaksoisliekki: Amethyst
Henkinen asuinsija: Kuuba
Kivet: aurinkokivi, kuukivi, karneoli
Viikonpäivä jolloin hänen energiat tuntuvat voimakkaimpana: lauantai
Chakra josta on vastuussa: sieluchakra
Väri: violetti
Arkkienkeli Zadkiel tunnetaan armon, ilon, muutoksen ja vapauden enkelinä. Zadkiel on hyvin voimakas kielteisten energioiden, ajatusten ja pelkojen poistaja. Kun kutsut häntä luoksesi ja ilmaiset halusi antaa jollekin ihmiselle anteeksi, violetin säteen enkelit puhdistavat ongelman aiheuttajan, jolloin koko karma puhdistuu. Anteeksianto onkin yksi voimakkaimmista keinoista vapautua kielteisyydestä. Zadkiel toimii tällä tavoin parantavana enkelinä arkkienkeli Mikaelin rinnalla. Hän auttaa meitä korvaamaan kaikki kielteiset energiat rakkaudella ja myötätunnolla. Voit pyytää Zadkielia luoksesi kun haluat olla suvaitsevaisempi ja vapautua katkeruudesta.
Voit kutsua Zadkielia avuksesi, mikäli sinun täytyy muistaa jotain tärkeää tai olet vaikka hukannut jotain. Zadkiel auttaa sinua muistamaan tärkeitä asioita ja on tätä kautta sinun apunasi arkisissakin asioissa.
Arkkienkeli Zadkiel työskentelee yhdessä St. Germainin kanssa. Jumala on myöntänyt meille Muutoksen violetin liekin, jonka avulla voimme poistaa kaikki kielteiset värähtelyt. Se on erittäin voimakas väline, jonka vaikutukset ovat suuret. Käyttämällä violettiliekkiä voimme vapautua monista peloistamme, kielteisistä ajatuksistamme ja puhdistautua tämän avulla. Tietoisuuden kasvun myötä Armon ja sopusoinnun hopeasäde on yhdistynyt Violettiin liekkiin ja näin on syntynyt Armon ja muutoksen hopeanvioletti liekki. 
Tässä Diana Cooperin minä olen -julistus, jonka hän sai arkkienkeli Zadkielilta:

Minä olen Hopeanvioletti liekki
Minä olen Armon liekki
Minä olen Ilon liekki
Minä olen Muutoksen liekki
Minä olen St. Germain
Minä olen arkkienkeli Zadkiel
Voit toistaa tätä degreetä vaikka useita kertoja peräkkäin ja kun teet tämän voimallisesti, huomaat elämäsi pikkuhiljaa muuttuvan kielteisyyden poistuessa.
Viesti arkkienkeli Zadkielilta: “Violetti liekki on todellakin suuri ja mahtava väline, joka on syytä ottaa käyttöönne. Tulette huomaamaan vielä miten suuret vaikutukset sillä onkaan ja se voi jopa muuttaa elämäsi. Minulla on suuri kunnia toimia tällä taajuudella ja autan teitä mielelläni. Olette eläneet niin kauan unohduksen verhossa, joten me enkelit olemme saapuneet sankoin joukoin teidän avuksenne. Nyt on tullut aika rakastaa ja elää ilossa. Miten ihanaa tästä tuleekaan! Te olette kaikki hyvin tärkeässä asemassa maapallolla, joten muistakaa vaalia omaa aikaanne. Antakaa minun auttaa teitä poistamaan kaikki kielteiset ajatukset ja pelot. Elämänne tulee muuttumaan kun otatte tavaksenne pyytää meiltä enkeleiltä apua arjen keskellä.”                                                             Laura Pakarinen-Enkeli


                                               Laura Pakarinen-Maan korvessaEi kommentteja:

Lähetä kommentti