Esittely

Hei Te Ihanat! <3

Nimeni on Heidi. Olen 29-vuotias Savolaistyttö. Kotoisin Olen Itä-Suomesta, kauniista kesäkaupungista Savonlinnasta. Perheeseeni kuuluu isäni, äitini, iso-ja pikkuveljeni sekä koirat Tico ja Poju. Tällä hetkellä asustelen Etelä-Suomessa rakkaan koirani, Pojun kanssa. Jo pienestä pitäen olen tuntenut itseni erilaiseksi. Äitini mukaan leikin lapsuudessani melkein aina yksikseni ja itse muistan sen, että olen viettänyt paljon lapsena aikaa eläinten kanssa, luonnossa seikkaillen. Meillä on ollut aina kissoja ja koiria, jotka ovat jo nuoruudessani olleet parhaita ystäviäni. Eläimet ovat aina kuuluneet (ja toivottavasti tulevat jatkossakin kuulumaan) vahvasti elämääni. Nuoruusiän ylittäessäni aloin kiinnostua entistä enemmän horoskoopeista ja muista asioista. Vahva henkinen heräämiseni alkoi ensimmäisten selvännäkijöille käyntieni jälkeen noin 19-vuotiaana. Ajatukset ja pohdinnat sekä ihmeellisten asioiden ja tapahtumien todistaminen on tullut itsetutkiskelun, henkisten kirjojen lukemisen ja avoimena olemisen myötä. Olen tosiaan saanut itse kokea ja nähdä monia pieniä, Suuria Ihmeitä elämässäni. Kaikkein suurimmat oppikoulut elämässäni ovat kuitenkin olleet vastoinkäymiset.

Tässä blogissani kerron päivittäisestä elämästäni, ajatuksistani sekä valon ja mielenrauhan löytymisestä.
Korostan vielä sitä, että nämä ovat vain minun oivalluksiani ja ajatuksiani. Kenenkään usko tai ajatusmaailma ei ole toista parempi. Jokaisella meillä on oma tiemme kuljettavanamme.
 
Tarkoitukseni tällä blogilla on tuoda kaikille toivoa ja iloa elämään <3 
  

                         Tämä kuva on vuodelta 1990. Kuvassa on minä, äiti ja isoveljeni.

 

Idean tähän blogiini sain, kun kävin 10.09.2013 Enkelihoidossa/tulkinnassa Järvenpäässä. Liikkeen nimi on Enkelin Kultainen Kosketus. Ihana Soile kanavoi minulle viestejä enkeleiltä. Minulta kysyttiin, että olenko koskaan ajatellut kirjoittavani elämästäni blogissa? En siihen mennessä ollut koskaan edes harkinnnut asiaa, mutta hoitoni päätyttyä tunne vain vahvistui ja tuli olo, että on pakko saada jakaa enemmän ihmisille tietoa enkeleistä, henkimaailmasta ja ihmeellisistä kokemuksistani. Silloin tällöin olen kirjoittanut facebookissa ajatuksiani elämästä, mutta tuntuu että olen siellä joutunut olla "varovainen" kirjoituksissani, etteivät ystäväni pitäisi minua täysin hulluna! :) Joten nyt tuntuu todella vapauttavalta saada aloittaa uusi ajanjakso ja kirjoittaa elämästäni tänne, missä voin olla täysin oma itseni. Niimpä suunnittelin muutamia viikkoja nimeä tälle blogille, kunnes ajatus Enkeleitä ja Tähtipölyä varmistui. Tähtipölyä nimi tuli mieleeni kyseisestä Samuli Edelmannin kappaleesta, jota en saanut mielestäni pois ja Enkelit tottakai siksi, koska he kuuluvat päivittäiseen elämääni vahvasti <3 Nimi myös merkitsee minulle sitä, kuinka olen yrittänyt ja onnistunut löytämään oman tieni, etsinyt vastauksia kysymyksiin, kasvanut henkisesti ja oppinut luottamaan uskooni joka päivä entistä enemmän.

PS: Annan mielelläni kolmen mahtavan ja ehdottomasti luotettavan selvänäkijäni yhteystiedot, jos sinulla on tunne, että haluat saada heiltä lohdutusta ja toivoa sekä tietoa tulevasta, mahdollisuuksistasi ja vahvuuksistasi.

Lisää hieman selvännäkijöiden tulkinnoista: tulkinnat sivullani:http://enkeleitajatahtipolya.blogspot.fi/p/tulkinnat.html  

Minuun voi ottaa yhteyttä:
S-posti: sweetpinkdesign@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/enkeleitajatahtipolya?fref=ts


Rakkaudella, Heidi

10 kommenttia:

 1. Ihanat enkelit johdattivat minut sivuillesi <3 Blogistasi saa ihanaa energiaa, hyvää mieltä! Kiitos, kiitos, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! <3 Kiitos Pipsa kun luet blogiani ja kiitos siitä vielä erityisesti enkeleille! :)

   Poista
 2. http://www.seitsemastoista.com/ on myös oikein kiva sivusto

  VastaaPoista
 3. Tämä tuli kuin tilauksesta,muutimme keväällä s.linnaan,olen sielultani samoilla linjoilla, kanssasisariasi on yllättävän paljon.Meitä tarvitaan,koska maailmassa on käymässä aikamoinen myllerrys,ihmiset jotka elävät pinnallista elämää, ovat aivan hukassa. Onneksi,ainakin minä tunnen rauhan sydämessäni.Pidän myös kaikista eläimistä,on 2 koiraa.Valoa ja iloa elämääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi <3 Kiva kuulla, että olet löytänyt rauhan sydämeesi.

   Aurinkoista Kevään Odotusta!

   Rakkaudella: Heidi

   Poista
  2. oletko itse laatinut horoskoopit t.juha

   Poista
  3. Horoskooppien kuvailut on koottu monesta eri lähteestä eli en siis ole itse laatinut niitä.

   <3:llä Heidi

   Poista
 4. Löysin tieni tänne sattumalta.Ihana blogi <3. Kunpa minäkin löytäisin tasapainon ja rauhan. Niitä olen usein pyytänyt.

  VastaaPoista
 5. On heinoa että meitä"hulluja" on useampi!!! ;)

  VastaaPoista