Enkelikortit

Tilasin itselleni ja äidilleni enkelikortit muutama vuosi (v.2011) sitten. Niiden avulla voi pyytää vastauksia omiin ongelmiin tai vaan kysyä, minkä viestin enkelit haluavat tiettynä hetkenä antaa. Enkelikortteja on monia erilaisia saatavilla. Minun enkelikorttipakan nimi on: Viestejä enkeleiltä (Doreen Virtue). Korttien esittelyssä lukee näin:
"Erilaisia kortteja on käytetty jo vuosituhannen ajan henkisen työskentelyn apuvälineenä ja niillä on ollut mahdollista vastaanottaa viestejä Jumalalta ja enkeleiltä. Nämä enkelikortit ovat täynnä jumalallista valoa ja rakkautta, joten niitä on turvallista käyttää. Tästä kirjasesta löydät tapoja tehdä enkelitulkintoja itsellesi tai muille. Koska korttien kanssa ei voi tehdä virheitä, kuka tahansa voi käyttää niitä onnistuneesti. Jokainen kortti, jonka nostat pakasta, valikoituu jostain tietystä syystä. Henkisen vetovoiman laki ja enkelten ohjaus saavat aikaa sen, että valitset kortteja, jotka peilaavat senhetkisiä ajatuksiasi ja tunteitasi. Koska tulevaisuutesi muodostuu siitä, mitä ajattelet ja teet, nämä kortit voivat viitoittaa tietäsi tulevaan."

Olen nostanut aina silloin tällöin itselleni enkelikortteja. Yleensä silloin kun minulla on ollut joku pulma, johon olen tarvinnut ratkaisua. Jokaikinen kerta kortti ja sen lisäviesti on ollut osuva ja sopinut tilanteeseeni. Näistä korteista olen saanut paljon rohkaisua ja lohdutusta itselleni. Olen uskaltanut vasta vähän aikaa sitten eli tänä vuonna (2013) nostaa myös ystävilleni kortteja. Olen aiemmin ajatellut etten jotenkin osaisi tehdä sitä, mutta sain heti huomata, että minua kyllä autettiin. Enkelten vastaukset ystävieni ongelmiin olivat täydellisiä.   

Olen myös saanut viestejä enkeleiltä muiden henkisten ihmisten kautta.    


Tämän Jumalatarkortin nosti minulle Tuula 12.05.2013:

 Sedna - Äärettömät varat
 ”Sinulle tarjotaan kaikki tarvittava tänään ja aina. ”                 

Viesti Sednalta: ”Tämä on runsas maailmankaikkeus, täynnä enemmän kuin tarpeeksi jokaiselle. Kuitenkin tämän planeetan energiamuoto sisältää polariteetteja. Tällä hetkellä on kyseessä antaminen ja vastaanottaminen. Avainasia on näiden kahden tasapainottaminen. Jos vain annat, tunnet olosi nuutuneeksi, kaunaiseksi ja koet puutetta. Jos vain vastaanotat, et nauti saamastasi. Tasapaino syntyy siitä, kun annat pelottomasti ohjauksen mukaisesti ja vastaanotat ilolla ja kiitollisuudella. Se on täsmälleen kuin hengittämistä: sekä sisään hengitys että uloshengitys ovat yhtä tärkeitä. Harjoita antamista ja vastaanottamista päivittäin etkä koskaan halua mitään.

Sednasta: Hän on inuiittien ja alaskalaisten meren jumalatar, joka tarjoaa elantoa keholle ja sielulle. Sedna menetti sormenpäänsä traagisessa veneilyonnettomuudessa ja sormet muuttuivat valaiksi, hylkeiksi ja muiksi meren elämiksi. Tämän tuloksena Sedna liittyy läheisesti valtameren asukkaisiin. Kutsu häntä saadaksesi runsaasti varoja erityisesti perheellesi. Sedna voi myös auttaa sinua valtamereen liittyvissä asioissa, kuten valaiden ja delfiinien kanssa kommunikoimisessa. Hän arvostaa paljon heitä, jotka antavat aikaa, rahaa tai vaivaa suojellakseen mertä ja sen olentoja <3
Tämän Enkelikortin nosti minulle Tuula 22.05.2013:


Arkkienkeli Zadkiel

Arkkienkeli Zadkiel auttaa sinua kehittämään suvaitsevaisuuttasi ja kykyäsi antaa anteeksi. Hän työskentelee puhdistamisen ja muutoksen violetin säteen alaisena auttaen meitä vapautumaan karkeammista värähtelyistä ja elämään eheämpää, korkeavärähteisempää elämää. Enkelit ehdottavat, että kuvittelet itsesi violettiin liekkiin ja pyydät arkkienkeli Zadkieliä avuksesi. Aseta pulmasi ja hankalat ihmissuhteesi liekkiin, jotta kaikki kielteisyytesi katoaisi. Sinut on tänään siunattu saadessasi tämän kortin, sillä se ilmaisee, että olet valmis kulkemaan valon polkua.


Molemmat viestit näistä korteista vahvistivat uskoani taas entistä enemmän <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti