Unet ja niiden tulkitseminen

Jokainen meistä näkee yön aikana monia unia. Jotkut uskovat, että elämme unissa oikeaa elämää ja tämä elämä on vain mielenharhaa. Olen koittanut pohtia tätä asiaa ja minun on hyvin vaikea käsitellä koko asiaa. On myös mahdollista, että meidän elämämme rinnalla kulkee toinen rinnakkaiselämä, joka on täydellistä, jossa ei ole pahuutta ja jossa saamme kaiken mitä haluamme. Sinne pääsemiseen/siellä elämiseen ei tarvittaisi muuta kuin harjoittelua, meditaatiota ja uskoa.

Unet kertovat meille kuitenkin aina viestejä ja unessa käsittelemme päivän tapahtumia, pelkoja, unelmia tai mieleen jääneitä asioita.  Ne voivat tulla alitajunnasta mutta uskon myös, että moni saa varoituksia ja viestejä eli siis enneunia. Unien tulkitseminen olisi siis hyvin tärkeää jokaiselle.

Ennen yritin etsiä vastauksia unien tulkintaan unikirjoista, mutta nyt olen oivaltanut että jokaisen ihmisen unet ovat yksilöitä, niin kuin me ihmisetkin. Kukaan ei voi verrata omia unia toisten uniin eikä unet ylensä ole samanlaisia. Joten on itse oivallettava ja pohdittava, että mitä uni haluaa kertoa. Toki unikirjat varmasti antavat suuntaa siihen, mitä uni voisi merkitä, mutta tärkeintä olisi kuunnella sisintään. Tärkeintä olisi havannoida ja muistella mikä tunnetila unessa oli. Oliko se ahdistava? Iloinen? Painajainen? Rauhoittava?
Yleensä painajaiset ja ahdistavat unet kertovat varmasti jostain valveillaolon tilanteesta/mieltä vaivaavasta asiasta ja silloin tietää varmasti sisimmissään, että kyseiselle asialle on tehtävä jotain.     

19.2.2014

Tänä aamuna tapahtui aivan uskomaton asia!
Olin siis koko aamun miettinyt, että mistä saisin rahaa selvitäkseni taas muutaman päivän eteenpäin. Menimme noin puoli kymmenen aikaan Pojun kanssa aamulenkille. Yhtäkkiä mieleeni tuli eilisenä yönä näkemäni uni! Siinä unessa minä löysin kotoani viidenkymmenen euron setelin. Se uni oli todella, todella todentuntuinen! Enkä muista, että olisin koskaan ennen nähnyt rahasta tai sen löytymisestä unta. Olin tästä hyvin ihmeissäni. Koitin muistella unessa tapahtuneita asioita ja tarkkoja paikkoja. En saanut päähäni mitään muuta, kuin että löysin setelin ja olin siitä hyvin iloinen :)
Menimme Pojun kanssa sisään ja ajattelin, että ehkä uneni oli oikeasti enneuni, joten kävin penkomaan kaappejani, joihin olen joinakin palkkapäivinä laittanut rahaa jemmaan. Tiesin kyllä, että olen kaikki piilopaikkani jo muinakin päivinä tutkinut, mutta koitin silti uskoa ihmeeseen. Etsiessäni ainakin puolen tunnin ajan, olin jo luopumassa toivosta. Ei, minulla ei ollut enää rahaa missään jemmassa. Sitten sain oivalluksen! Katsoin jääkaappini ovessa olevan lapun taakse. Lapussa lukee teksti: "Kaikki tapahtuu oikeassa paikassa, oikeaan aikaan." Ja ette usko mitä sieltä löysin!!!!!! Tasan tarkkaan 50 euron setelin! Siis aivan uskomatonta! En voinut käsittää näkemääni todeksi! Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Minä olin siis oikeasti nähnyt unta, joka todella toteutui! Tämän kaiken uskomattoman tapahtuman takana on tietenkin enkelit (joita en voi kiittää koskaan tarpeeksi) ja ihana ystäväni, joka oli tämän rahan jääkaapin oveeni, pahan päivän varalle piilottanut <3 Voi Luoja sitä kiljumisen ja hyppimisen määrää!! :) Olin niin innoissani soittaessani tälle rakkaalle ystävälleni, että hän ei varmasti aluksi edes tajunnut, mistä asiasta häntä kiitin :) Ystäväni oli siis jemmannut tämän 50 euron setelin jo muutamia päiviä aiemmin, mutta vasta tänään, kun sitä todella tarvitsin, sain siitä viestin enkeleiltä unessani! En edes pysty sanoin enää kuvailemaan, kuinka kiitollinen ja nöyrä olo minulla on <3

Uskokaa rakkaat ihmiset ihmeisiin, sillä niitä todellakin tapahtuu! <3  
Kesällä 2012 asuessani ystäväni puisessa omakotitalossa, näin yöllä unta, että kuivasin hiuksiani jayhtäkkiä hiustenkuivaaja kärähti ja syttyi palamaan. Tuli alkoi yläkerrasta ja levisi koko taloon. Aamulla herätessäni olin aivan kauhuissani! Uni tuntui niin todelta. Kerroin siitä ystävälleni, joka oli luonani yökylässä. Unessa oleva hiustenkuivaaja oli täysin sama, mikä minulla oli todellisuudessa. Seuraavana päivä tapahtui jotain todella kummallista. Ystäväni kuivasi tällä kyseisellä hiustenkuivaajalla hiuksiaan. Hän oli talon yläkerrassa ja minä alakerrassa. Yhtäkkiä kuulin, kun ystäväni huusi hieman hätääntyneenä ja ihmeissään minua. Juoksin yläkertaan ja huomasin hänen yrittävän sammuttaa kuivaajaa. Ystäväni sanoi, että hän oli kuivannut hiuksiaan aivan normaalisti ja sen jälkeen koittanut sammuttaa kuivaajan napista. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Otin kuivaajan käteeni ja koitin samaa. Kuivaaja oli siis käytännössä pois päältä, mutta se ei sammunut. Tuntui, että sen hurina ääni vain koveni ja pian aloin haistaa pientä palaneen käryä. Menin aivan paniikkiin ja samalla muistin uneni! Paniikissa vedin kuivaimen johdon seinästä ja se löi hieman kipinää. Hiustenkuivaaja siis todella meni oikosulkuun ja olisi hyvinkin voinut aiheuttaa tulipalon. Onneksi selvisimme tapahtumasta vain säikähdyksellä! Tästä tapahtuneesta tajusin heti, että minua oli todella varoitettu unessani! Seuraavan kerran enneunia nähdessäni, minun täytyy vain muistaa reagoida niihin aikaisemmin! Kiitos enkeleille pelastuksesta <3

3 kommenttia:

 1. Ihana ihme kyllä tuo 50 euroa. Uskon itsekin ihmeisiin. Ja varoituksista..itselläkin on konkreettinen kokemus olemassa reilun 10 vuoden takaa.

  VastaaPoista
 2. Näin viime yönä unta kukista. Paljon upeita valkoisia ja vaaleapunaisia kukkia kotini pihalla paikoissa, joita en ollut aiemmin tiennyt olevankaan. Kaikki kukoisti aivan yhtäkkiä ja oli niin täyteläinen olo pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuo unesi rahan löytämisestä - ja ennenkaikkea se kun oikeasti löydätkin rahaa :)
  Vau!

  VastaaPoista